NgeunaanUs

    Shijiazhuang AoFeiTe Médis Alat Co., Ltd. perenahna di Shijiazhuang Hebei Cina sarta ngabogaan aréa leuwih ti 5.000 kuadrat kalawan leuwih ti 120 urang di departemén béda kayaning pasar, ngayakeun, téhnologi, produksi, inspeksi kualitas, logistik jeung manajemén.

    Kami ngagaduhan langkung ti 50 sét peralatan produksi canggih sareng kami mangrupikeun produsén anu kuat anu ngahijikeun sareng R&D, desain, pabrik sareng logistik.

    Kami ogé gaduh sistem manajemen kualitas anu lengkep sareng ilmiah ogé sertipikat CE, FDA, SGS, ISO13485.

    Produk urang diékspor ka leuwih ti 140 nagara di sakuliah dunya sarta meunang loba pujian ti konsumén urang.

factory

PanganyarnaWarta