Tentang Kami

Shijiazhuang AoFeiTe Médis Alat Co., Ltd. Tempatna di kota shijiazhuang, propinsi hebei, Cina.
Éta produsén profésional sareng aub dina ngarancang, produksi sareng dagang.
Kami mangrupikeun produsén produk kaséhatan olahraga médis, sapertos sabuk Rojongan Pinggang, Sabuk Rojongan Maternity,
Pelindung tuur, pelindung pigeulang, pelindung siku, bantal hawa, traktor cervical, jsb.
Produk kami ngagaduhan sertipikat sapertos CE, FDA, SGS sareng ISO13485.
Produk urang utamana diékspor ka Éropa, Amérika, Afrika, Wétan Tengah, Asia Kidul, Australia, Jepang, Korea jeung nagara jeung wewengkon séjén.
Salah sahiji jasa khusus kami nyaéta pesenan khusus.Urang bisa ngahasilkeun produk dirancang kalayan logo anjeun sarta kotak warna.
Ti saprak ngadegna, Aofeite sok nganut prinsip perusahaan "ngalayanan masarakat sareng miara kaséhatan".
Adhering kana "dedicated, timer pamutahiran" sumanget perusahaan, guna meunang kapercayaan konsumén di imah jeung di mancanagara.
Aofeite salawasna yakin dina "Kualitas Frist, Konsumén Frist, Reputasi Frist na Service Frist".Sadaya staf bakal ngalakukeun usaha ro gawé sareng anjeun dina win-win!
Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun!

"TP" hartosna mitra luhur.
Tujuan tina rapat babagi "TP" nyaéta pikeun nguatkeun hubungan antara perusahaan, ngalengkepan kaunggulan masing-masing, diajar pangalaman masing-masing, dilegakeun gawé babarengan sareng ngadamel kamajuan umum.
Kamar dagang wéb Cina kalér-wétan sumping ka Aofeite pikeun kagiatan pertukaran. Urang komunikasi sababaraha pola sareng pangalaman dina bisnis sareng manajemen tim. Dipimpin aranjeunna nganjang ka lingkungan kantor perusahaan sareng ngenalkeun sababaraha kagiatan kantor sapopoé.

Tim téknis anu kuat
Kami gaduh tim téknis anu kuat di industri, pangalaman profésional mangpuluh-puluh taun, tingkat desain anu saé, nyiptakeun alat-alat intelijen efisiensi luhur anu kualitas luhur.
Kacipta niat
Pausahaan ngagunakeun sistem desain canggih jeung pamakéan canggih ISO9001 2000 manajemén sistem manajemen kualitas internasional.
kualitas alus teuing
Pausahaan specializes dina ngahasilkeun parabot-kinerja tinggi, gaya teknis kuat, kamampuhan ngembangkeun kuat, jasa teknis alus.
Téknologi
Kami tetep dina kualitas produk sareng ngontrol sacara ketat prosés produksi, komitmen kana pabrik sadaya jinis.
Kaunggulan
Produk kami ngagaduhan kualitas sareng kiridit anu saé pikeun ngantepkeun kami tiasa nyetél seueur kantor cabang sareng distributor di nagara urang.
Palayanan
Naha éta pre-sale atanapi saatos-jualan, kami bakal nyayogikeun anjeun jasa anu pangsaéna pikeun ngawartosan anjeun sareng ngagunakeun produk urang langkung gancang.

 

office (1)

team (7)

office (3)

office (4)

Kami nyandak pendekatan garis handap pikeun unggal proyék.Klién kami terus-terusan ningali paningkatan lalu lintas, kasatiaan merek ditingkatkeun sareng petunjuk anyar berkat karya urang.

- Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun!.

team (1)

team (5)

team (6)

office (2)

Taun Diadegkeun
Total Pagawe
Modal (Juta US$)
Ukuran Pabrik (m²)

exibition (1)

exibition (2)

exibition (3)

exibition (4)