Tentang Kami

Shijiazhuang AoFeiTe Médis Alat Co., Ltd. Dupi ayana di kota shijiazhuang, propinsi hebei, Cina.
Mangrupikeun pabrik profesional sareng ngalibetkeun mendesain, produksi sareng dagang.
Kami produsén produk kaséhatan olahraga médis, sapertos sabuk Dukungan Pinggang, Sabuk Dukungan Bersalin,
Pelindung tuur, pelindung pigeulang, pelindung siku, bantal hawa, traktor serviks, jst.
Produk kami parantos kéngingkeun sertipikat sapertos CE, FDA, SGS sareng ISO13485.
Produk kami utamina diekspor ka Éropa, Amérika, Afrika, Wétan Tengah, Asia Kidul, Australia, Jepang, Korea sareng nagara sareng daérah sanés.
Salah sahiji layanan khusus kami nyaéta pesenan khusus. Urang tiasa ngahasilkeun produk anu dirarancang nganggo logo sareng kotak warna anjeun.
Ti saprak didirikeun, Aofeite parantos teras-terasan nuturkeun prinsip perusahaan "ngabdi ka masarakat sareng miara kaséhatan".
Taat kana sumanget perusahaan "berdedikasi, perbaikan diri", supados kéngingkeun kapercayaan konsumén di bumi sareng luar negeri.
Aofeite teras percanten kana "Kualitas Pigeulit, Pelanggan Pigeulangan, Reputasi Pigeulangan sareng Layanan Pigeulangan". Sakabéh staf bakal ngalakukeun usaha pikeun digawé babarengan sareng anjeun dina win-win!
Kami ngarepkeun kerjasama pikeun anjeun!

"TP" hartosna mitra luhur.
Tujuan rapat bagikeun "TP" nyaéta pikeun nguatkeun hubungan antara perusahaan, silih lengkepan kaunggulan séwang-séwangan, diajar pangalaman séwang-séwangan, ngajantenkeun kerjasama sareng ngajantenkeun kamajuan umum.
Ruang padagangan wétan Cina wétan-wétan sumping ka Aofeite pikeun kagiatan tukeur. Kami nyampurkeun sababaraha pola sareng pangalaman dina bisnis sareng manajemén tim. Dipimpin ku aranjeunna pikeun nganjang ka lingkungan kantor perusahaan sareng ngenalkeun sababaraha kagiatan kantor sapopoé.

Tim téknis anu kuat
Kami gaduh tim téknis anu kuat di industri, puluhan taun pangalaman propésional, tingkat desain anu saé, nyiptakeun intéligénsisi épisiensi kualitas luhur.
Ngahaja diciptakeun
Perusahaan nganggo sistem desain anu maju sareng panggunaan manajemén sistem manajemen kualitas internasional maju ISO9001 2000.
Kualitas alus teuing
Perusahaan ngahususkeun dina ngahasilkeun alat-alat kinerja tinggi, kakuatan téknis anu kuat, kamampuan ngembangkeun anu kuat, jasa téknis anu saé.
Téknologi
Kami bertahan dina kualitas produk sareng ngontrol sacara ketat prosés ngahasilkeun, komitmen pikeun pembuatan sadaya jinis.
Kauntungannana
Produk kami ngagaduhan kualitas anu saé sareng kiridit supados urang tiasa nyetél seueur kantor cabang sareng distributor di nagara kami.
Palayanan
Naha éta pre-sale atanapi saatos-penjualan, kami bakal nyayogikeun anjeun jasa pangsaéna pikeun ngabéjaan sareng ngagunakeun produk urang langkung gancang.

 

office (1)

team (7)

office (3)

office (4)

Kami nyandak pendekatan garis handap pikeun tiap proyek. Klién kami sacara konsistén ningali paningkatan patalimarga, kasatiaan mérek anu ditingkatkeun sareng kalungguhan anyar berkat karya urang.

- Kami ngarepkeun kerjasama pikeun anjeun !.

team (1)

team (5)

team (6)

office (2)

Taun Didirikeun
Total Karyawan
Modal (Juta US $)
Ukuran Pabrik (Sq.meters)

exibition (1)

exibition (2)

exibition (3)

exibition (4)