Pads Knee Suppoer, Olahraga Kualitas Luhur Adjustable sareng Breathable Knee Support Pads

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Knee Suppoer Pads
Warna: Hideung
Ukuran: Custom
Logo: ngaropéa
bahan: poliéster, nilon


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Model No.:AFT-HX036

Kandel:Sedeng

Fitur:Rem, waterproof lemes, pelindung

Golongan Umur:Dewasa

Bahan:Latéks

Tempat Asal:Hebei, Cina (Daratan)

warna:Hideung

Sampel waktos:1-7 Workdays

Sertipikat:CE FDASO90001

jasa:OEM / ODM-Dengkul Rojongan

Ngaran Brand:Aofeite-dengkul pananggeuy

ukuran:Bébas Ukuran-Leungeun Dengkul

Pamakéan:Olahraga Rojongan-dengkul Pad

Ngaran Produk:Peran Sabuk Pangrojong Dengkul tina Gél Silika Bertekanan

Inpo tambahan

Produktivitas:50000 Potongan / Potongan per Bulan

merek:aofeit

Angkutan:Samudra, Darat, Udara

Tempat Asal:Hebei, Cina (Daratan)

Kamampuhan suplai:50000 Potongan / Potongan per Bulan

Sertipikat:CE / FDA / BV / S09001 / S013485

Palabuhan:Tianjin

Panjelasan Produk

Adjustable breathable pressurizedPad dengkul,Kualitas luhurLeungeun Dengkul

Rincian produk

TheRojongan tuurpananggeuy ngamungkinkeun nu makéna leumpang, lumpat atawa luncat bari maén Baskét, Maén Bal, Sepak Bola atawa olahraga naon waé anu dipilampahna tanpa kudu nyaluyukeun deui pananggeuyna kusabab gelombang ganda jalur silikon médis nu ngajagaKnee Bracedina tempatna.Éta ogé nguatkeun dukungan dina dua sisi dengkul.

1 lawon luar Pilih lawon kualitas luhur, Nyaman tur breathableBungkus tuur

2 Batin lawon Uap Wicking lawon Tetep dengkul garing tiis Gancang drying 3 Silicone gasket panyangga gabungan tekanan kasatimbangan gaya Stabil tur aman 4 Pressurized band design adjustable Bidirectional Winding tekanan tetep Ningkatkeun stabilitas 5 Spring rojongan Sewn opat cinyusu dina dua sisi Nyadiakeun rojongan kuat dipercaya awét 6 hook na loop fastener gaya Super kentel Teu pilling Merenah mun teu ngagem

Pita elastis anu luhur tiasa disaluyukeun nyalira

knee

knee

knee

knee

knee

Kauntungannana kami -, ngembangkeun efisiensi tinggi dumasar kana tim stronge kami;-, suplai barang kalawan harga panghandapna;-, jasa kualitas luhur;Urang janji -, jasa profésional pikeun customer;-, nyadiakeun sampel bener gancang;-, nyadiakeun standar kualitas luhur;-, pangiriman barang on waktos;FAQ 1.Q: Dupi perusahaan anjeun produsén?A: Kami produsén, dagang produk urang langsung jeung cilents urang.2.Q: Dupi perusahaan nyadiakeun kami sampel bébas?A: Sampel haratis, ngan mayar ongkos angkutan barang.4.Q: istilah pamayaran mana anjeun nampi?A: Istilah pamayaran-variasina kalayan tingkat harga anu béda sareng tingkat total unggal kontrak.

Milarian Produsén & supplier Kneepad Stable sareng Aman?Kami ngagaduhan pilihan anu lega kalayan harga anu saé pikeun ngabantosan anjeun kreatif.Sadayana Rojongan Dengkul Kualitas Luhur dijamin kualitasna.Kami Cina Asal Factory of Soft Motion Kneepad.Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

Kategori produk: Pangrojong Knee Brace > Knee Brace


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami