Kneecap tekanan bertekanan tiasa napas

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Modél No.AFT-HX036

Kandel:Sedeng

Fitur:Rem, Lemes Cai, Pelindung

Kelompok Umur:Sawawa

Bahan:Telat

Tempat Asalna:Hebei, Cina (Daratan)

Warna:Hideung

Sampel Waktos:1-7 Dinten damel

Sertipikat:CE FDASO90001

Jasa:Dukungan OEM / ODM-Knee

Ngaran mérek:Aofeite-Knee Brace

Ukuran:Gratis Lengan-Knee Lengan

Pamakéan:Olahraga Dukungan-Knee Pad

Ngaran Produk:Peran Pigeungkeu Sabuk Ngadukung Gel Silika bertekanan

Inpo tambahan

Produktivitas:50000 Potongan / potongan per Bulan

Mérek:aofeite

Transportasi:Hebei, Cina (Daratan)

Kamampuhan Suplai:50000 Potongan / potongan per Bulan

Sertipikat:CE / FDA / BV / S09001 / S013485

Palabuhan:Tianjin

Panjelasan Produk

Adjustable napas pressurized Pad dengkul,Kualitas luhur Leungeun baju dengkul

Rincian Produk

The Pangrojong tuur kurung ngamungkinkeun anu nganggo jalan-jalan, lumpat atanapi luluncatan nalika maén Baskét, Sepak Bola, Soccer atanapi olahraga sanés anu aranjeunna lebet tanpa kedah nyaluyukeun deui kutang sabab gelombang dua garis silikon médis anu ngajaga Dengkul Kawatdina tempatna. Éta ogé nguatkeun pangrojong dina dua sisi tuur.

1 lawon luar Pilih lawon kualitas luhur, Nyaman sareng napas Bungkus tuur

2 lawon batin beueus lawon Wicking Tetep tuur garing garing garing gancang 3 Gasket silikon Penyangga tekanan gabungan gaya Kasaimbangan stabil sareng aman 4 Band bertekanan Bidirectional adjustable design Winding tekanan tetep ningkatkeun stabilitas 5 Pangrojong spring Nyambung opat sumber dina dua sisi Nyayogikeun dukungan anu kuat dipercaya awét 6 cangkéng sareng pengikat gelang Gaya kentel super Teu ka bantalan Merenah pikeun dipaké

Pita elastis tinggi tiasa disaluyukeun ku nyalira pikeun

knee

knee

knee

knee

knee

Kauntungan urang -, pamekaran efisiensi tinggi dumasar kana tim kuat kami; -, nyayogikeun barang-barang kalayan harga panghandapna; -, jasa kualitas luhur; Kami janji -, jasa propésional pikeun konsumén; -, nyayogikeun conto anu leres gancang; -, nyayogikeun standar kualitas luhur; -, barang pangiriman dina waktos; FAQ 1.Q: Naha perusahaan anjeun pabrik? A: Kami pabrik, dagang produk kami langsung sareng cilénsor kami. 2.Q: Naha perusahaan anjeun tiasa nyayogikeun kami sampel gratis? A: Sampel gratis, kantun mayar muatan momotan. 4.Q: Istilah pembayaran anu mana anu anjeun tampi? A: Istilah pamayaran-beda-beda sareng tingkat harga anu béda sareng tingkat total unggal kontrak.

Milari Pabrik & suplai Kneepad Stabil sareng Aman anu idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Dukungan Lutut Kualitas Tinggi dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Soft Motion Kneepad. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Dukungan Kancing Dengkul> Kancing Dengkul


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami