Hawa napas mobil beuheung sesa bantal tiup

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Modél No.AFT-U003

Fungsi:Ngaleungitkeun kacapean

Métode:Pijet

Jenis:Manual

Métode Pijat:Pijat mundur

Cocog pikeun:Kerah bodas

Tempat Asalna:Hebei, Cina (Daratan)

Pabrik:Pabrik Kalayan Jasa Ékspor

Kelompok Umur:Sadayana Jaman

Ukuran:Ukuran Gratis

Ngaran mérek:Aofeite

Jasa:OEM / ODM

Sampel:Aya

Ngeusian:Hawa

Nyetak:Ngaropea Logo Nyaéta Welcom

Ngaran Produk:Hawa Napas Mobil Beuheung Sésana Bantal Tiup

Inpo tambahan

Bungkusan:1 sapotong / pp kantong

Produktivitas:100000 Potongan / Potongan per Bulan

Mérek:Aofeite

Transportasi:Sagara, Bumi, Hawa

Tempat Asalna:Hebei, Cina (Daratan)

Kamampuhan Suplai:100000 Potongan / Potongan per Bulan

Sertipikat:CE / FDA / ISO9001 / ISO13485

Palabuhan:Tianjin

Panjelasan Produk

Hawa Napas Mobil Beuheung Sésana Bantal Tiup

1. Hiji-hijina Travel Bantal Beuheung Tiup anu nyayogikeun DUKUNGAN LATERAL LENGKAP kanggo awak bagian luhur sahingga langkung gampang pikeun bersantai, bobo, sareng bobo deui.

2. Ngamajukeunkeun sirah sareng beuheung anu leres - MÉTAKEUN KEPALA DINA GUGUR KA payun. Cocog pikeun penderita nyeri kronis. 3. NGASAR GAMPANG kalayan ngan ukur sababaraha napas sareng DEFLAT INSTAN. Toko rapih nalika digulung pikeun ngaleutikan rohangan ngepak. 4. Desain ERGONOMI anu dipaténkeun nyayogikeun dukungan anu pas pikeun nyegah tegangan sareng beuheung galur.

5. VERSATILE: Dewasa & Barudak. Cocog pikeun pesawat, beus, karéta, mobil, kémping, backpacking, korsi roda, terminal bandara.

Kami ahli dina kasehatan sareng produk orthopedic sapertos Dengkul Kawat Dukungan, Pinggang Deui Kancing Dukung, Koréktor sikep, Pigeulang Kawat Dukungan, Siku Kawat Dukungan, Kancing ankle Dukungan, Taktak Taktak Dukungan, Dukungan Kawat Beuheungteras salajengna. Ogé salah sahiji layanan fitur kami nyaéta NGASIHkeun PESANAN. Urang tiasa ngahasilkeun produk nganggo logo desain sareng kotak warna anjeun. Kami ngarepkeun damel sareng anjeun parantos lami!

Hawa napas mobil beuheung sesa bantal tiup: (1) Bahan: Fleece sareng lemes felted angon PVC. (3) Henteu masalah ngarambat atanapi ngan ukur istirahat di bumi, bantal tiasa ngajagi beuheung anjeun sareng ngaraos raoseun raoseun pisan. (4) panutupna tiasa dicopot sareng tiasa dicuci. (5) Pakét alit sareng gampang. Anjeun tiasa nempatkeun éta bahkan dina saku sisi daypack. (6) Minuhan standar pro65.

car neck pillowcar neck rest pillowfoam neck pillowinflatable neck pillowmemory foam neck pillowneck massage pillowneck roll pillowneck pillow memory foamneck pillowneck support travel pillow

Naha Pilih Kami Aofeite: 1. pabrik nyata kalayan mesin jeung pagawe terampil. 2. Staf anu ngalaman dina perdagangan luar negeri. 3. Panyekel emas Alibaba. 4. Kami tiasa nampi urutan alit sareng urutan OEM. 5. Kualitas tingkat luhur, kalayan sertifikasi CE / FDA sareng ISO. 6. harga kalapa sareng pangiriman gancang, sadaya padika pengiriman barang ditampi. 7. Metode pembayaran anu béda-béda, LC, TT, Western Union, Money Grame sareng Paypal. 8. Sataun jaminan sareng jasa saatos dijual. 9. Mangrupikeun kahoyong urang pikeun badé ageung sareng palanggan babarengan.

Milari Produsén Bantal Bantalan Leuweung Car idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Bantal Sésana beuheung dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Bantal Beuheung Tiup. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Dukungan Kawat Beuheung


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami