Deui sikep koréktor taktak dukungan sabuk pengikat

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Modél No.AFT-B003

Tahan cai:Tahan cai

Proyék Perlindungan:Bola Tenis Meja, Badminton, Bola Tenis, Maén Bal, Baskét

Kelompok Umur:Sawawa

Bahan:Anu sanésna, Neopréna, Batu Magnetik, Tali Élastik, Kulit

Tempat Asalna:Hebei, Cina (Daratan)

Ngaran mérek:Aofeite

Fitur:Ngambekan, Elastis, Ngaronjatkeun Sikep Anjeun

Pabrik:Pabrik Kalayan Jasa Ékspor

Ukuran:SML XL XXL, Deui Kancing

Jenis kelamin:Universal, Koréktor Sikep, Universal, Nyeri Nyeri Balik

Warna:Pink, Bodas, Hideung, Bodas, Hideung, Pink

Jasa:OEM / ODM, Pangrojong Deui

Logo:Tiasa Nyitak Logo Anjeun

Ngaran Produk:Deui Posisi Korektor Taktak Tukang Sabuk

Inpo tambahan

Bungkusan:1 pc / kantong opp

Produktivitas:60000 Potongan / potongan per Bulan

Mérek:Aofeite

Transportasi:Sagara, Bumi, Hawa

Tempat Asalna:Hebei, Cina (Daratan)

Kamampuhan Suplai:60000 Potongan / potongan per Bulan

Sertipikat:CE / FDA / ISO9001 / ISO13485

Palabuhan:Tianjin

Panjelasan Produk

Kualitas luhur deui goréng Pangrojong Lumbarsabuk dirancang pikeun ngadukung tonggongna handap sareng luhur deui, Koréktor Posisi ieu nyayogikeun dukungan, kanyamanan sareng kahaneutan pikeun ngagentos nyeri. Ngagem ieuDukung Deuiidéal pikeun nyeri punggung nyeri sareng taktak slouching. handapSabuk Pangrojong DeuiKoréksi Postur Magnetic adjustable disarankeun ku ahli kacilakaan médis sareng Fisioterapis. Tali elastis bakal masihan anjeun tameng tambahan stabilitas sareng dukungan, Panas terapan anu disayogikeun ku neoprene kualitas luhur sasarengan sareng 8 magnet tiasa ngabantosan deui kejang otot.

Ngaran Produk: Sikep Balik koréksi Taktak Tunjangan sabuk pengikat Item No..: AFT-B003 Bahan: Neoprene, elastis, strip PP, tali taktak anu tiasa diatur Warna: Pink, Bodas, Hideung Ukuran: Unisize NW: 0,24kg / pc Panjangna: 86cm Lebar: 42cm Pakét: 1 pc / kantong opp, 100bags / karton Ukuran karton: 36 * 38 * 72cm Sértipikat: CE / FDA / ISO9001 / ISO13485

Fungsi:

Bener nangtung, diuk na leumpang dedeg.

Nyegah deformasi kolom tulang tonggong.

Betah awak manusa capé.

Nyumbang kana pangwangunan anu tumuh.

Ngadamel pinggel sareng tonggongna tetep lempeng.

Ngurangan nyeri punggung handap, slouching sareng hunch.

Kami ahli dina kasehatan sareng produk orthopedic sapertos Dengkul Kawat Dukung, Dukungan Pinggang Deui Kancing, Koréktor Pola, Dukungan Pigeulang, Siku Kawat Dukungan, Kancing anklePangrojong, Pangrojong Panyekel Taktak, Pangrojong Panyekel beuheung sareng sajabana. Ogé salah sahiji layanan fitur kami nyaéta urutan khusus. Urang tiasa ngahasilkeun produk nganggo logo desain sareng kotak warna anjeun. Kami ngarepkeun damel sareng anjeun parantos lami!

back and shoulders support beltback support beltbest back support beltbetter back brace back support beltlower back support beltorthopedic back support beltposture corrector backposture corrector braceposture corrector

Milarian idéal Koréktor Posisi BalikPabrikan & pemasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Dukungan Punduk Punduk Balik Panyokong dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Tukang Tukang Pegangsaan Deui. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori produk: Koréktor postur


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami