Taros Kami

Shijiazhuang AoFeiTe Médis Alat Co., Ltd.

Alamat

Sisi wétan sareng kidul-kulon di lantai kaopat dina NO.202 Gree anu ngadukung taman industri, No.389 jalan Hengshan, Zona berteknologi tinggi, Shijiazhuang, Shijiazhuang, Hebei

Telepon

Telp: 86-0311-66765181

Fax: 86-0311-80979823

Telepon sélulér: +8613785838184

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami