Taros Kami

Shijiazhuang AoFeiTe Médis Alat Co., Ltd.

Alamat

Wétan jeung kidul-kulon sisi di lantai kaopat di NO.202 of Gree ngarojong taman industri, No.389 of Hengshan jalan, High-tech Zona, Shijiazhuang, Shijiazhuang, Hebei

Surélék

Telepon

Telepon: 86-0311-66765181

Fax: 86-0311-80979823

Telepon sélulér: +8613785838184

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu,Minggu: Tutup

Rék gawé bareng jeung urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami