FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

1. Kumaha carana abdi tiasa mesen?

Anjeun tiasa ngahubungan salah sahiji jalma penjualan kami pikeun pesen. Punten nyayogikeun rinci ngeunaan sarat anjeun sakumaha jelas-gancangna. Janten urang tiasa ngirimkeun anjeun tawaran dina waktos anu munggaran. Kanggo ngararancang atanapi sawala salajengna, langkung saé ngahubungi kami sareng Skype, TradeManger atanapi QQ atanapi WhatsApp atanapi cara instan sanés, upami aya panundaan.

2. Iraha kuring tiasa kéngingkeun hargana?

Biasana kami ngadugikeun dina 24 jam saatos kami nampi patarosan.

3. Dupi anjeun ngalakukeun desain pikeun urang?

Leres. Kami gaduh tim propésional anu gaduh pangalaman anu euyeub dina kotak Kado, Logo, Kantong bungkus sareng sajabina desain sareng pabrik. Béja waé ideu anjeun sareng kami bakal ngabantosan ngalaksanakeun ideu anjeun kana produk anu sampurna.

4. Sabaraha lami kuring tiasa ngarepkeun sampel?

Saatos anjeun mayar biaya sampel sareng ngirim kami file anu dikonfirmasi, sampel bakal siap dikintun dina 1-3 dinten. Sampel bakal dikirim ka anjeun ngalangkungan express sareng sumping dina 3-5 dinten. Urang tiasa nawiskeun sampel gratis tapi kedah mayar biaya pengiriman.

5. Kumaha upami waktos pamimpin pikeun produksi masal?

Jujur, éta gumantung kana jumlah ordo sareng usum anjeun mesen. Terus 10-30 dinten dumasar kana urutan umum.

6. Naon istilah pangiriman anjeun?

Kami nampi EXW, FOB, CFR, CIF, dll. Anjeun tiasa milih anu mana anu paling merenah atanapi mujarab pikeun anjeun.

7. Naon cara mayar?

1) Kami nampi Paypal, TT, Wester Union, L / C, D / A, D / P, MoneyGram, jsb.
2) ODM, urutan OEM, 30% sateuacanna, kasaimbangan sateuacan shippment.

8. Naha anjeun perusahaan factoty atanapi dagang?

Kami pabrik, urang tiasa ngajamin harga kami mimiti-tangan, kualitas luhur sareng harga kalapa.

9. Dimana pabrik anjeun dimuat? Kumaha kuring tiasa nganjang ka dinya?

Pabrik kami dimuat di Shijiazhuang, Cina, anjeun tiasa sumping ka dieu nganggo udara ka bandara Shijiazhuang atanapi bandara Beijing, sareng kami bakal ngajemput anjeun.

10. Kumaha pabrik anjeun ngeunaan kontrol kualitas?

Pikeun mastikeun palanggan mésér produk sareng jasa anu saé ti kami. Sateuacan urutan tempat pelanggan, kami bakal ngintunkeun unggal sampel ka palanggan pikeun disatujuan. Sateuacan kiriman, staf Aofeite kami bakal mariksa kualitas 1 pcs ku 1pcs. Kualitas mangrupikeun budaya urang.

Naha Pilih Kami Aofeite?

Pabrik 1.Real sareng mesin sareng padamel terampil

2. Staf anu berpengalaman dina perdagangan luar negeri, Palayanan kualitas luhur

3.We tiasa nampi urutan alit sareng urutan OEM / ODM

4. logo ngaropéa, labél cuci, bungkus, kartu warna, kotak warna nampi.

5. desainer Profesional sareng pagawé anu terampil tiasa ngahasilkeun produk pikeun khusus anjeun.

6. kualitas tingkat luhur, kalayan CE, FDA, SGS sareng sertifikasi ISO

7. harga kalapa sareng pangiriman gancang, sadaya metode pengiriman tiasa ditampi

8. Metode pembayaran anu béda-béda, LC, TT, Western Union, Money Gram sareng paypal

9. Garansi waktos lami sareng serive saatos dijual

10. Éta bakal urang tumuh ageung sareng konsumén urang babarengan

Hoyong damel sareng urang?