FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

1. Kumaha carana abdi tiasa nempatkeun pesenan?

Anjeun tiasa ngahubungi salah sahiji jalma penjualan kami pikeun pesenan.Mangga nyadiakeun wincik sarat anjeun sakumaha jelas jéntré.Ku kituna urang bisa ngirim Anjeun tawaran di time.For kahiji ngarancang atawa sawala salajengna, eta leuwih hade ngahubungan kami kalawan Skype, TradeManger atanapi QQ atanapi WhatsApp atawa cara instan sejen, bisi aya reureuh.

2. Iraha abdi tiasa kéngingkeun hargana?

Biasana urang cutatan dina 24 jam sanggeus kami meunang panalungtikan Anjeun.

3. Dupi anjeun ngalakukeun desain keur urang?

Sumuhun.Kami gaduh tim profésional anu gaduh pangalaman anu beunghar dina kotak kado, Logo, kantong bungkusan sareng saterasna desain sareng manufaktur.

4. Sabaraha lami abdi tiasa nyangka meunang sampel?

Saatos Anjeun mayar muatan sampel sarta ngirim kami dikonfirmasi file, sampel bakal siap pikeun pangiriman dina 1-3 poé.Sampel bakal dikirim ka anjeun via express sarta anjog di 3-5 days.we bisa nawiskeun sampel pikeun muatan bébas tapi ulah mayar biaya angkutan barang.

5. Kumaha upami waktos kalungguhan pikeun produksi masal?

Jujur, éta gumantung kana kuantitas urutan jeung usum anjeun nempatkeun order.Alway 10-30 poé dumasar kana urutan umum.

6. Naon istilah pangiriman anjeun?

Kami nampi EXW, FOB, CFR, CIF, jsb.

7. Naon cara mayar?

1) Kami nampi Paypal, TT, Western Union, L / C, D / A, D / P, MoneyGram, jsb.
2) ODM, urutan OEM, 30% sateuacanna, kasaimbangan saméméh shippment.

8. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami pabrik, urang bisa ngajamin harga urang téh mimitina-leungeun, kualitas High jeung harga kalapa.

9. Dimana pabrik anjeun dimuat ?kumaha carana abdi tiasa didatangan aya?

Pabrik kami dimuat di Shijiazhuang, Cina, anjeun bisa datang ka dieu ku hawa ka bandara Shijiazhuang atawa bandara Beijing, sarta kami bakal nyokot anjeun nepi.

10.How teu pabrik anjeun fo ngeunaan kadali kualitas?

Pikeun mastikeun customer meuli produk kualitasna alus sarta jasa ti us.Before urutan tempat customer, urang bakal dikirim unggal sampel ka customer pikeun approve.Before kiriman, staf Aofeite kami bakal pariksa kualitas 1pcs ku 1pcs.Quality nyaeta budaya urang.

Naha Pilih Kami Aofeite?

1.Real pabrik jeung mesin jeung pagawe terampil

staffs 2.Experienced dina perdagangan asing, kualitas luhur Service

3.We bisa nampa urutan leutik tur urutan OEM / ODM

4. Logo ngaropéa, labél cuci, pakét, kartu warna, kotak warna nampi.

5. Desainer profésional sarta pagawe terampil bisa ngahasilkeun produk pikeun Anjeun husus.

Kualitas tingkat 6.High, kalawan CE, FDA, SGS jeung sertifikasi ISO

Harga 7.Competitive sareng pangiriman gancang, sadaya metode pengiriman ditampi

8.Metoda pembayaran Vary,LC,TT, Western Union, Duit Gram jeung paypal

9.Long jaminan waktu jeung sanggeus-diobral serive

10.It téh bakal urang tumuwuh badag kalayan konsumén urang babarengan

Rék gawé bareng jeung urang?