Fasciitis ankle foot orthosis brace support plantar

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Modél No.AFT-FS021

Proyék Perlindungan:Bola Tenis Meja, Badminton, Bola Tenis, Maén Bal, Baskét

Kelompok Umur:Sawawa

Tahan cai:Tahan cai

Disaluyukeun:Disaluyukeun

Bahan:Lawon elastis, nilon, Spandex, latéx, silikon, katun

Tempat Asalna:Hebei, Cina (Daratan)

Ngaran mérek:Aofeite, Tali Ankle

Logo:Sayogi, Kawat Kawat

Jasa:OEM / ODM, Dukungan Ankle

Sampel:Gratis, Sleeve Ankle

Pabrik:Pabrik Kalayan Jasa Ékspor

Ukuran:S-XXL, Kaos Kaki Kaki

Warna:Hideung Atanapi Adat, Beurat tungkak

Ngaran Produk:Fasciitis Ankle Foot Orthosis Brace Support Planta

Inpo tambahan

Bungkusan:hiji pasang / kantong opp

Produktivitas:1000000 Potongan / potongan per Bulan

Mérek:Aofeite

Transportasi:Sagara, Bumi, Hawa

Tempat Asalna:Shijiazhuang, Hebei

Kamampuhan Suplai:1000000 Potongan / potongan per Bulan

Sertipikat:CE / FDA / ISO9001 / ISO13485

Palabuhan:Tianjin

Panjelasan Produk

- Kancing orthosis kaki ankle Fasciitis nawiskeun kateguhan sareng stabilitas kana sampéan anjeun kalayan pas, sareng masih ngamungkinkeun gerak lengkep - The Kancing ankle ngirangan plantar fasciitis / achiles urat / metatarsal / gejala nyeri keuneung sareng bareuh - The Ankle Brace Plantar tiasa ngabantosan lalaki pamulihan anjeun Kaos Kaki - Napas sareng raoseun nalika urang nganggo bahan anti peurih - Insulated tetep kaki sareng ankle anjeun haneut, sareng nawiskeun keuneung / panahan anu hébat - Ngalaksanakeun sirkulasi getih anu langkung saé - Tetep di tempat sareng henteu geser ka handap - nahan bentukna bahkan saatos sababaraha kali nyeuseuh - Bahan anti baktéri pikeun ngirangan bau - Ngamungkinkeun kalenturan & gerak anu langkung ageung henteu nganggo kulit atanapi iritasi

Kami ahli dina kasehatan sareng produk orthopedic sapertos Dengkul Kawat Dukungan, Pinggang Deui Kancing Dukung, Koréktor sikep, Pigeulang Kawat Dukungan, Siku Kawat Dukung, Dukungan Ankle Brace, Taktak Taktak Dukungan, Dukungan Kawat Beuheungteras salajengna. Ogé salah sahiji layanan fitur kami nyaéta NGASIHkeun PESANAN. Urang tiasa ngahasilkeun produk nganggo logo desain sareng kotak warna anjeun. Kami ngarepkeun damel sareng anjeun parantos lami!

Barang: Fasciitis ankle foot orthosis brace support plantar Logo: Numutkeun desain konsumén Bahan: Nylon, Spandex, latex, silikon, Katun Warna: hideung, biru, pink, héjo jsb atanapi adat Ukuran: Panjangna 20cm Ogé tiasa sakumaha kabutuhan anjeun Fitur: Nyaman, napas, Eco-friendly Paking: hiji pasang / kantong opp, teras kotak CTN hiji pasangan / kotak warna, teras kotak CTN. 2, Salaku per syarat klien ' Waktos pangiriman: 20-40days saatos urutan dikonfirmasi Pamayaran: 30% T / T setoran sateuacanna, kasaimbangan diberesihan sateuacan pangiriman. OEM wilujeng sumping Palabuhan ngamuat: Tianjin MOQ: 100 pasang

ankle foot orthosisankle holsterankle sleeveankle sockhuhuai5huhuai6

Milari Produsén Ortosis Kaki Kaki Ankle idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Dukungan Ankle Brace dijamin ku kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Ankle Brace Plantar. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Dukungan Ankle> Kaos kaki Komprési


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami