Ngajual Panas pikeun Nyeri Beuheung Nyeri Taktak sareng Hammocks Bantuan Tension

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Modél No.AFT-NH004

Bagian anu berlaku:Beuheung

Kandel ::Kandel

Fitur::Nyeri beuheung Nyeri

Kelompok Umur::Sawawa

Ngaran Produk: :Dasi Baju Gigi

Warna:Hideung & Abu

Ukuran::Ukuran Universal

Fungsi::Palayanan Kaséhatan

Jenis:Dasi Baju Gigi

Pamakéan::Pamakéan Sapopoé

Logo :: Logo ngarobih

Inpo tambahan

Bungkusan:sakumaha pamundut anjeun

Produktivitas:50000 Potongan / potongan per Bulan

Mérek:Aofeite

Transportasi:Sagara, Bumi, Hawa

Tempat Asalna:Hebei, Cina (Daratan)

Kamampuhan Suplai:50000 Potongan / potongan per Bulan

Sertipikat:CE, FDA, BV, ISO13485, ISO90001

Palabuhan:Tianjin

Panjelasan Produk

Beludru Breathable & Alus Air Permeability: tandu beuheung dianggo ku enteng manjang beuheung anjeun.

Buludru anu napas na nyayogikeun tambahan kanyamanan sareng rélaxasi, perméabilitas hawa anu saé, ngabantosan ngirangan

kaku sareng ngagentos nyeri sirah beuheung pikeun jalma anu ningali komputer sareng telepon sélulérna

kanggo waktos anu lami.

Tulang Elastis bertulang & Jahitan Unggul: Desain unik sareng kuat ari elastis pikeun ningkat

kalenturan sareng tahan beurat anu langkung ageung. Jahitan anu luhur ngabantosan mastikeun daya tahan awét

sareng kanyamanan.

Punten Perhatoskeun: sirah bencana pikeun ngagentos nyeri moal jalan dina waktos anu singget. Anjeun kedah ngajaga

ngagunakeun éta sapopoé. 10-15 menit unggal waktos disarankeun. Saatos sababaraha waktos anjeun laun bakal karasa hasilna.

Logo: Bahan Logo Khusus: Bungkus Kapas Inpormasi Tambahan: 1 buah / pp kantong Produktivitas: 50000 Potongan / potongan per Bulan Merek: Transportasi Aofeite: Samudra, Bumi, Tempat Tempat Asal: Hebei, Cina (Daratan) Kamampuhan Suplai: 50000piji / bulan Sértipikat: CE / FDA / ISO9001 / ISO13485 Port: Tianjin

Milari Produksi & Panyandian Bantosan Kepala Damai Tension? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Head Hammock dijamin kualitas. Kami Cina Asal Pabrik Nyeri Beuheung Nyeri Taktak. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Dukungan Kawat Beuheung


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami