Bantalan tuur lalaki panggilingan mesin bantal saré

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Modél No.AFT-K106

Kandel:Sedeng

Fitur:Tetep Haneut, Pelindung, Komprési Tinggi

Kelompok Umur:Sawawa

Bahan:Nylon, Lycra

Tempat Asalna:Hebei, Cina (Daratan)

Ngaran mérek:Aofeite

Jumlah modél:AFT-K102

Nami:Rojong Lebah Dangiut

Warna:Hideung / bodas

Ukuran:M / L / XL

Jenis:Ngarojong Roheut Panjaluk / Dengkul

Gaya:Bantalan Dengkul Elastis, Lemes Sareng Nyaman

Inpo tambahan

Bungkusan:1 sapotong / pp kantong

Produktivitas:50000 Potongan / potongan per Bulan

Mérek:Aofeite

Transportasi:Sagara, Bumi, Hawa

Tempat Asalna:Hebei, Cina (Daratan)

Kamampuhan Suplai:50000 buah / bulan

Sertipikat:CE / FDA / ISO9001 / ISO13485

Palabuhan:Tianjin

Panjelasan Produk

Bantalan Knee Lalaki Panggilingan Mesin Bantal Saré

Maju 3-D kontur Pangrojong tuurméré komprési gabungan tuur. Dijieunna tina neoprene kandel. Anatomis pre-melengkung leungeun komprési sareng desain flex nyaman. Bahan nyayogikeun haneut & komprési pikaresepeun. Bahan neoprén anu tiasa dihirupkeun nahan panas sareng ngagancangkeun otot sareng gabungan sendi. Ngabantosan ngagentos nyeri otot sareng sendi, kaku, sareng nyeri. Ngarojong aliran getih & ngirangan pembengkakan. Ngurangan kanyeri disababkeun ku peradangan & kaleuleuwihan. Manteng sareng ngabantosan ningkatkeun mobilitas pikeun otot sareng sendi. Ngaleungitkeun tekanan sareng ningkatkeun koordinasi. Nyayogikeun komprési, kahaneutan & stabilitas gurat nalika mayit, péstol sareng jongkok. Kami ahli dina kasehatan sareng produk orthopedic sapertos Dengkul Kawat Dukungan, Pinggang Deui Kancing Dukung, Koréktor sikep, Pigeulang Kawat Dukungan, Siku Kawat Dukungan, Kancing ankle Dukungan, Taktak Taktak Dukungan, Dukungan Kawat Beuheungteras salajengna. Ogé salah sahiji layanan fitur kami nyaéta NGASIHkeun PESANAN. Urang tiasa ngahasilkeun produk nganggo logo desain sareng kotak warna anjeun. Kami ngarepkeun damel sareng anjeun parantos lami!

knee braceknee flexionatorcompression knee sleevedonjoy knee braceyoga knee padmagnetic knee braceknee supportgarden knee padsknee rehabilitation equipmentknee walkerhyaluronic acid gel knee joint injectionknee guardknee high sockknee support brace

Milarian Produsén Saré Bantal Bantal & pemasok anu idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Mesin Penggilingan Knee dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Tiongkok ti Pads Knee Lalaki. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Dukungan Kancing Dengkul> Kancing Dengkul


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami