Lengan Pendukung Knee Kanggo Angkat Angkat Sareng Kabugaran

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Modél No.AFT-XKH007

Kandel:Sedeng

Fitur:Tetep Haneut, Mantap

Kelompok Umur:Sawawa

Bahan:Nylon, Neoprene, Neoprene, nilon, Pelat Baja Bend

Ngaran Produk:Olahraga Rojong Dengkul

Warna:Hideung

Ukuran:Ukuran Universal

Fungsi:Palayanan Kaséhatan

Sertipikat:FDA

Jenis:Pangrojong Dengkul Deuheut Topi Dengkul

Pamakéan:Pamaké Olahraga

Logo:Logo ngarobih

Inpo tambahan

Bungkusan:1 sapotong / pp kantong

Produktivitas:50000 Potongan / potongan per Bulan

Mérek:Aofeite

Transportasi:Sagara, Bumi, Hawa

Tempat Asalna:Hebei, Cina (Daratan)

Kamampuhan Suplai:50000 buah / bulan

Sertipikat:CE / FDA / ISO9001 / ISO13485

Palabuhan:Tianjin

Panjelasan Produk

Pangrojong tuur Leungeun bajuPangrojong Grosir Lengan Komprési Grosir. TheDengkul Kawatdigunakeun pikeun nyegah atanapi ngirangan kanyeri kusabab kram otot beungkeut sareng cilaka. Bahan elastis tiasa nyayogikeun ngajaga suhu awak, ngagancangkeun sirkulasi getih, sareng mempermudah rehabilitasi. Dukungan tuur Pikeun Ngangkat Angkat Fitur: Nyingkahan cilaka, ngajaga tuur. Napas, elastis tinggi, raoseun. Serepan késang, henteu lésot. Lawon ieu lawon renda satin rosette kualitas kelas munggaran, warna anggun. Lawon renda Rosette: aya dina sababaraha warna, anjeun nyokot warna na. Lemes sareng Romantis. Lawon renda seger Ieu sampurna pikeun hiasan upacara kawinan, pakean, langsir, hiasan bumi, poto anyar dilahirkeun. Dukungan tuur Pikeun KabugaranIndikasi: Ngalereskeun dengkul sateuacan operasi sareng postoperatif. Rehabilitasi pikeun panangan tuur anjeun. pikeun ngaruksak ligament dengkul sareng patah tulang. Panyusutan flexion tuur, cilaka akut tina dislokasi patella lemes. Cocog pikeun sadaya olahraga nawiskeun pangrojong kana tuur sapertos ngaji, naék, naék, baskét, maén bal sareng sajabina.

Kami ahli dina kasehatan sareng produk orthopedic sapertos Rojong Kancing Dengkul, Dukungan Pinggang Balik Pinggang, Koréktor sikep, Dukungan Kawat Pigeulangan, Siku Kawat Dukungan, Kancing ankle Dukungan, Taktak Taktak Dukungan, Dukungan Kawat Beuheungteras salajengna. Ogé salah sahiji layanan fitur kami nyaéta urutan khusus. Urang tiasa ngahasilkeun produk nganggo logo desain sareng kotak warna anjeun. Kami ngarepkeun damel sareng anjeun parantos lami!

Knee Support Sleeve For Weightlifting And FitnessKnee Support Sleeve For Weightlifting And FitnessKnee Support Sleeve For Weightlifting And Fitness456789101112

Milari Produsén Lengan Dukungan Knee idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Dukungan Knee Kanggo Angkat Angkat dijamin kualitas. Kami Cina Asal Pabrik Dukungan Knee Kanggo Kabugaran. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Dukungan Kancing Dengkul> Kancing Dengkul


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami