Pita Bungkus Dengkul, Olahraga Kabugaran Gym Kualitas Luhur Angkat Beurat Tali Dengkul Anti-Slip

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Knee Wraps Band
Bahan: nylon
Warna: oranyeu, héjo, hideung
Pamakéan: ngajaga tuur
Fitur: Élastisitas adjustable Breathable
Logo: Logo OEM
Sertifikasi: CE ISO13485


Rincian produk

FAQ

Tag produk









  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami