Pangrojong komprési magnét panangan lengan baju kurung

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Modél No.AFT-MC099

Kandel:Sedeng

Fitur:Palayanan Kaséhatan

Kelompok Umur:Sawawa

Bahan:Spandex, Spandex, Polyester, Nylon

Ngaran mérek:Aofeite

Tempat Asalna:Hebei, Cina (Daratan)

MOQ:100 Pcs

Ngaran Produk:Dukungan Komprési Magnésium Knee Lengan Brace

Jasa:OEM / ODM, Dukungan tuur

Ukuran:SML XL, Kaos Lengan

Pamakéan:Perlindungan Olahraga, Bantalan Dengkul

Logo:Logo anu Disaluyukeun, Knee Brace

Sertipikat:CE, FDA, ISO90001, ISO13485

Inpo tambahan

Bungkusan:1pc / kantong opp, 300 pcs per karton, 60 * 50 * 45cm

Produktivitas:30000 Potongan / potongan per Bulan

Mérek:Aofeite

Transportasi:Sagara, Bumi, Hawa

Tempat Asalna: Hebei, Cina (Daratan)

Kamampuhan Suplai:30000 Potongan / potongan per Bulan

Sertipikat:CE, FDA, ISO90001, ISO13485

Palabuhan:Tianjing

Panjelasan Produk

The Dengkul Kawat ngagunakeun téknologi nyulam tilu diménsi anu didamel tina, Ngarasa lemes, Non-slip sareng kanyamanan hirup babarengan, Pangrojong tuurkalayan ventilasi Alus, lawon langkung raoseun, daya tahan anu saé. leungeun baju dengkul dobel bar non-slip épéktip nyegah dengkul dina gerakan pareum,Pad dengkul ningkatkeun kasalametan gerak

Dengkul Dengkul, Dukungan Dengkul, Leungeun baju dengkul Nami produk: Komprési magnét pangrojong tuur baju kutang Bahan: Spandex, Polyester, nilon Warna: Konéng / hideung Héjo / hideung Oranyeu / Hideung Panjangna: 32cm Ukuran: SML XL Pamakéan: Execise, sports, medica, warm, protection, orthopedic Logo: Logo wilujeng sumping Sampel Waktos: 3-10 dinten Waktos kalungguhan: 15-30 dinten Rincian bungkusan: kantong Opp, 100Pcs / karton

Kami ahli dina kasehatan sareng produk orthopedic sapertos Rojong Kancing Dengkul, Dukungan Pinggang Balik Pinggel, Koréktor Pola, Dukungan Pigeulang, Siku Kawat Dukungan, Kancing ankle Dukung, Dukungan Panyekel Taktak, Dukungan Kawat Beuheungteras salajengna. Ogé salah sahiji layanan fitur kami nyaéta urutan khusus. Urang tiasa ngahasilkeun produk nganggo logo desain sareng kotak warna anjeun. Kami ngarepkeun damel sareng anjeun parantos lami!

Produk Tembongkeun

crossfit knee sleevesknee braceknee compression sleeveknee guardknee pad

Milari Produsén & Panyandakan Komprési Knee Lengan idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Magnetic Knee Brace dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal China tina Lengan Dukungan tuur. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Dukungan Kancing Dengkul> Kancing Dengkul


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami