Ngarojong médis deui ngalempengkeun beubeur orthopedic

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Modél No.AFT-Y011

Kandel:Sedeng

Fitur:Dukung, Pembentuk Awak, Perawatan Kaséhatan, Tetep Haneut, Ditekanan, Ganda, Ngambekan, Nyaman

Kelompok Umur:Sawawa

Bahan:Anu sanésna, Neoprene, Pinggang Pembentuk

Tempat Asalna:Hebei, Cina (Daratan)

Ngaran mérek:Aofeite, Pinggang Kawat

Ukuran:Ukuran Naon Anu Anjeun peryogikeun

Logo Khusus:Leres, Leres, Sabuk Pinggang

Jenis kelamin:Universal

Sampel:Aya

Jasa:OEM / ODM, Dukungan Pinggang

Ngaran Produk:Dukungan Médis Balik Ngalereskeun Wais Orthopedic

Inpo tambahan

Bungkusan:1 kantong pc / pp

Produktivitas:100000 Potongan / Potongan per Bulan

Mérek:Aofeite

Transportasi:Sagara, Bumi, Hawa

Tempat Asalna:Hebei, Cina (Daratan)

Kamampuhan Suplai:100000 Potongan / Potongan per Bulan

Sertipikat:CE, FDA, ISO90001, ISO13485

Palabuhan:Tianjin

Panjelasan Produk

Pinggang Kawat nyayogikeun dukungan ka tukang handap sareng ngabantosan ngamajukeun téknik sikep sareng ngangkat anu leres. Pangrojong Pinggang sabuk tambahan dasar dukungan lega nyayogikeun dukungan tambahan pikeun bagian handap beuteung sareng beuteung sareng ngabantosan ngajaga alignment deui anu pas. Trimmer Pinggangsabuk band pikeun nguatkeun pengikat, henteu kapindahan nalika olahraga anjeun, kéngingkeun lentong sareng penyuluhan terbatas. Sabuk pinggang neoprene tiasa ngabenerkeun sikep sacara épéktip sareng ngagentos nyeri punggung sareng nyepetkeun pamulihan genius lumbar

Aplikasi sabuk lumbar traction, beubeur 1. Anu sangsara herniasi cakram lumbar, ischialgia, hiperplasia tulang lumbar 2. anu sok nangtung atanapi linggih, sapertos supir, pagawe kantor, pelayan dll. 3. anu resep olahraga, kabugaran sareng olahraga, pikeun panangtayungan otot pinggang 4.Fat jalma anu hoyong turun beurat 5. Pikeun padamel anu ngagaduhan padamelan beurat

Ngaran: Médis Dukung Deui ngalempengkeun ortopedi Palatih Pinggang sabuk Modél No.: AFT-Y011 Ukuran: Ukuran naon waé anu anjeun peryogikeun Pakét: 1 pc per kantong poli nganggo labél atanapi khusus Fitur: Waterproof sareng awét MOQ: 10 PCS, urutan leutik wilujeng sumping pikeun mimitina mesen Sampel: sampel anu aya sareng ngumpulkeun angkutan barang bakal diapresiasi pisan Palabuhan anu ngamuat: Tianjin atanapi palabuhan anu sanés anu tiasa dirobih sakumaha anu anjeun pikaresepeun Cara pangiriman: Ku Laut & hawa; parsél leutik tiasa milih DHL, UPS, FEDEX, EMS & TNT Harga anu sayogi: EXW, FOB, CNF & CIF atanapi sakumaha anu anjeun peryogikeun Istilah pamayaran: T / T, L / C, West union, Paypal & Cash

Medical back support straightening orthopedic waist beltneoprene waist trimmerorthopedic waist beltwaist bandwaist bracewaist protection belt

Milari Produsén Sabuk Pinggang Orthopedic idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sagala Belt Straightening Belt dijamin ku kualitas. Kami Pabrik Asal Cina Dukungan Sabuk Pinggang Balik. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Dukungan Pinggang Pinggang> Dukungan Pinggang


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami