Sabuk Penyangga Pinggang, Penyangga Punggung Médis Sabuk Penyangga Pinggang Orthopedik Laras Laras

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Pinggang Supporter Sabuk
Warna: Hideung biru
Ukuran: Custom
Logo: ngaropéa


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Model No.:AFT-Y011

Kandel:Sedeng

Fitur:Rojongan, Shaper Awak, Perawatan Kaséhatan, Tetep Haneut, Pressurized, Ganda, Breathable, Nyaman

Golongan Umur:Dewasa

Bahan:Lain, Neoprene, Pinggang Shaper

Tempat Asal:Hebei, Cina (Daratan)

Ngaran Brand:Aofeite, cangkéng Brace

ukuran:Sakur Ukuran Anjeun Dibutuhkeun

Logo custom:Leres, Leres, Sabuk Pinggang

Gender:Universal

Sampel:Aya

jasa:OEM / ODM, Rojongan cangkéng

Ngaran Produk:Médis Balik Rojongan Straightening Orthopedic Wais

Inpo tambahan

bungkusan:1 pc/tas pp

Produktivitas:100000 Potongan / Potongan per Bulan

merek:Aofeite

Angkutan:Samudra, Darat, Udara

Tempat Asal:Hebei, Cina (Daratan)

Kamampuhan suplai:100000 Potongan / Potongan per Bulan

Sertipikat:CE, FDA, ISO90001, ISO13485

Palabuhan:Tianjin

Panjelasan Produk

Panyawat cangkéngnyadiakeun rojongan ka handap deui tur mantuan ngamajukeun sikep ditangtoskeun jeung téhnik ngangkat.Rojongan cangkéngsabuk dasar dukungan anu langkung lega nyayogikeun dukungan tambahan kana tonggong handap sareng daérah beuteung sareng ngabantosan ngajaga alignment deui anu leres.Pangkas Pinggangsabuk band pikeun strengthening fastening, euweuh displacements salila olahraga Anjeun, ngidinan flexion kawates sarta extension.Sabuk cangkéng neoprene tiasa ngabenerkeun sikep sacara efektif sareng ngaleungitkeun nyeri deui sareng nyepetkeun pamulihan genius lumbar

Aplikasi tina sabuk traction lumbar, sabuk cangkéng 1.Who sangsara lumbar disc herniation, ischialgia, hyperplasia tulang lumbar 2.nu sok nangtung atawa diuk, kawas supir,pagawe kantor,pelayan jsb. 3.Who resep olahraga , kabugaran jeung latihan, pikeun panangtayungan otot cangkéng 4.Gemuk jalma anu hayang leungit beurat 5.Pikeun pagawe anu boga pagawean beurat

Ngaran: MédisRojongan Balikstraightening orthopedicPalatih cangkéngsabuk Modél No .: AFT-Y011 Ukuran: Sakur ukuran anu anjeun peryogikeun Packing: 1 pc per polybag jeung labél atawa ngaropéa Fitur: Waterproof jeung awét MOQ: 10 PCS, pesenan leutik wilujeng sumping pikeun urutan mimitina Sampel: sampel sadia tur angkutan barang ngumpulkeun bakal kacida ngaapresiasi Loading port: Tianjin atawa port séjén nu bisa dirobah jadi merenah Anjeun cara pangiriman: Ku Laut & hawa;parsél leutik bisa milih DHL, UPS, FEDEX, EMS & TNT harga sadia: EXW, FOB, CNF & CIF atawa anjeun diperlukeun Istilah pamayaran: T / T, L / C, West union, Paypal & Cash

Medical back support straightening orthopedic waist beltneoprene waist trimmerorthopedic waist beltwaist bandwaist bracewaist protection belt

Milarian Produsén Sabuk Pinggang Orthopedic idéal & supplier?Kami ngagaduhan pilihan anu lega kalayan harga anu saé pikeun ngabantosan anjeun kreatif.Sadaya Beubeur Straightening Balik dijamin kualitasna.Kami Cina Asal Pabrik Balik Rojongan Sabuk Pinggang.Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

Kategori Produk: Rojongan Panyawat Pinggang > Rojongan Pinggang








  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami