Pangrojong panangan dengkul neoprene

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Modél No.AFT-MC100

Kandel:Sedeng

Fitur:Palayanan Kaséhatan

Kelompok Umur:Sawawa

Bahan:Spandex, Spandex, Polyester, Nylon

Ngaran mérek:Aofeite

Tempat Asalna:Hebei, Cina (Daratan)

MOQ:10 PCS

Ngaran Produk:Dukungan Sleeve Neoprene Knee Braces Grosir

Sertipikat:CE, FDA, ISO90001

Jasa:OEM / ODM, Dukungan tuur

Ukuran:SML, Knee Lengan

Pamakéan:Perlindungan Olahraga, Bantalan Dengkul

Logo:Logo anu Disaluyukeun, Knee Brace

Inpo tambahan

Bungkusan:1pc / kantong opp, 300 pcs per karton, 60 * 50 * 45cm

Produktivitas:30000 Potongan / potongan per Bulan

Mérek:Aofeite

Transportasi:Sagara, Bumi, Hawa

Tempat Asalna: Hebei, Cina (Daratan)

Kamampuhan Suplai:30000 Potongan / potongan per Bulan

Sertipikat:CE, FDA, ISO90001, ISO13485

Palabuhan:Tianjing

Panjelasan Produk

Ngaran Produk: Neoprene Leungeun baju dengkul ngadukung kurung borong

- Penjualan Panas Pangrojong tuur, Knee Lengan, Dengkul Kawat, Pad dengkul Bahan lemes, ipis, hampang, fleksibel, awét, ngaktipkeun Dukungan Lengan Komprési Koléktif Athletic Crossfit Knee janten nyaman sareng samentawis éta pelindung pikeun tuur nalika anjeun ngalaksanakeun latihan olahraga sareng kabugaran! -Logated logo atanapi labél aya! -Kecil MOQ! -NDA pikeun desain ngarobih jangji! Produksi -Self ku harga kalapa sareng pangiriman gancang!

Bahan: Spandex, Polyester, nilon Warna: Konéng / hideung Héjo / hideung Oranyeu / Hideung Panjangna: 32cm Ukuran: SML XL Pamakéan: Execise, sports, medica, warm, protection, orthopedic Logo: Logo wilujeng sumping Sampel Waktos: 3-10 dinten Waktos kalungguhan: 15-30 dinten Rincian bungkusan: kantong Opp, 100Pcs / karton

Produk Tembongkeun

crossfit knee sleevesWe are expert at health care and orthopedic products such as Knee Brace Support, Waist Back Brace Support, Posture Corrector, Wrist Brace Support, Elbow Brace Support, Ankle Brace Support, Shoulder Brace Support, Neck Brace Support and so on. Also one of our feature service is customize order. We can produce products with your design logo and color box. We are looking forward to working with you for long time!knee compression sleeveknee guardknee pad

Milarian Produsén Lengan Neoprene Knee Lengan anu cocog? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Grosir Knee Braces dijamin kualitas. Kami Cina Asal Pabrik NeopreneKancing Dukungan Dengkul. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Dukungan Kancing Dengkul> Kancing Dengkul


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami