Warta

  • Pain Ankylosing Spondylitis kronis sareng Kaséhatan Mental

    Bari karusuhan rematik ieu bisa ngabalukarkeun kacapean, impaired fungsi, sarta beuheung, hip, sarta nyeri deui, jalma didiagnosis kalawan AS ogé dina resiko luhur pikeun depresi sarta kahariwang.Pikeun 300,000 urang Amerika anu didiagnosa AS, ngokolakeun gejala-gejala panyakit-utamana nyeri-bisa mangaruhan kualitasna ...
    Maca deui
  • Koreksi Sikep Chiropractor: The Fountain of Nonoman pikeun Umur Panjang

    Sikep mangrupa salah sahiji aspék paling overlooked kaséhatan fisik sarta longevity.Research geus ditémbongkeun tumbu jelas antara koreksi sikep chiropractor jeung sikep goréng sarta turun umur panjang sarta kualitas hirup.The American Journal of Pain Management ngalaporkeun, "Postur ngagaduhan dampak anu ageung dina anjeunna ...
    Maca deui
  • korsét Jaman Gilded janji fashion terobosan fashion salajengna

    Dina tonggong acara TV hit, korsét ieu endorsed ku Vogue sarta diondang ka Met Gala di New York Corsets, corsets, satins na ruffles: The Gilded Age fashion comeback bisa geura-giru jadi lengkep sanggeus US Vogue ngumumkeun eta bakal téma. pikeun Met Gala taun ieu di New York.Musim ieu...
    Maca deui
  • Pad Dengkul Pangalusna: Rengking Bantalan Knee Komprési Top

    Ngurus tuur anjeun penting pisan nalika anjeun latihan atanapi ngalakukeun nanaon serius. A tatu dengkul bisa ngabalukarkeun rupa-rupa masalah jeung parah ngawatesan aktivitas fisik Anjeun.Cara anu pangsaéna pikeun ngajagi tuur anjeun sareng nyegah tatu anu bakal datang nyaéta nganggo pananggeuy dengkul kualitas pikeun mastikeun lengkep ...
    Maca deui
  • Lumbar Rojongan Sabuk Market Tren Key, Produsén Global, Kauntungannana, Kasempetan pikeun 2028 |AidBrace, Aspen, LP

    Papanggihan panalungtikan pasar panganyarna Acor Insights ngeunaan pasar sabuk pangrojong lumbar global nyayogikeun analisa lengkep ngeunaan pasar sabuk dukungan lumbar global atanapi régional, kalayan taun dasar 2021 sareng ramalan ka 2028. Inpormasi ngeunaan pangsa perdagangan, ekspektasi pertumbuhan, analisa masa depan kasempetan...
    Maca deui
  • Kumaha Wristbands Ningkatkeun Latihan Beurat Awak pikeun Rojongan sareng Stabilitas

    Urang mindeng manggihan diri ngangkat beurat beurat, ignoring kanyataan yén latihan bodyweight sabenerna bisa ningkatkeun kahirupan urang sapopoé. A workout bodyweight hébat nawarkeun genah tur versatility olahraga iraha wae, di mana waé, tapi, pikeun urang pilari ngawangun otot jeung gain ukuran. , urang tingali ka handap ...
    Maca deui
  • Kéngingkeun Pelatih Pinggang Gaya Kim Kardashian di Amazon langkung mirah

    Kim Kardashian ngadamel palatih cangkéng - sabuk gaya korsét kanggo dianggo nalika latihan anjeun pikeun ningkatkeun latihan anjeun, ningkatkeun postur sareng ngabantosan langsing cangkéng anjeun - éta fenomena seksual dunya.Upami anjeun kantos hoyong nyobian pelatih pinggang gaya Kardashian-Jenner langkung murah (sadulur ...
    Maca deui
  • Angkat Beurat Tiffany Chapon (47KG) ngéléhkeun squat asli sareng rekor dunya total dina latihan

    Angkat Beurat Tiffany Chapon deui di gim deui. Angkat beurat Perancis, anu bersaing dina divisi beurat 47kg, ngabagi total 425kg (937lbs) senam atah dina halaman Instagram na dina 4 April 2022, ngéléhkeun total rekor dunya IPF ayeuna. ku 7kg Numutkeun Open Powerlifting, ...
    Maca deui
  • Terapi Tulang Heubeul Compression Knee Pads Ngarobih Kahirupan Abdi

    Awak kuring tiasa ngantepkeun kuring, tapi Bantalan Dengkul Kompresi Tulang Lama ngabantosan kuring nyerep unggal tetes.Ngan kusabab awak kuring geus kaliwat prima na lain hartina kuring bakal eureun ngalakukeun naon kuring bogoh.Sanggeus taun slamming kana beton (baca: skateboarding), awak kuring terus ngingetkeun m...
    Maca deui
  • Taktak serong: sabab, pengobatan sarta pencegahan

    Kawas sesa awak, parobahan dina bentuk taktak anu normal. Taktak datangna dina sagala bentuk jeung ukuran - aranjeunna tiasa lega, rounded atawa sloping.Dina sababaraha kasus, taktak sloping bisa jadi hasil tina kaayaan genetik. Taktak sloping ogé bisa disababkeun ku kabiasaan gaya hirup.Dina ar ieu...
    Maca deui
  • Cuff panangan tékstil pinter tujuanana pikeun ngaleungitkeun lymphedema

    Insinyur di Universitas Nottingham Trent nuju ngembangkeun cuff panangan tékstil pinter anu ngagunakeun stimulasi listrik pikeun ngirangan bareuh sareng teu ngarareunah dina penderita lymphedema.Mangaruhan nepi ka 250 juta jalma di sakuliah dunya, lymphedema mangrupakeun kasakit kronis disababkeun ku wangunan cairan u ...
    Maca deui
  • Beuteung Sweatbands: Dupi Aranjeunna Ngabantosan Anjeun Ngurangan Beurat?

    Pita peluh beuteung sigana aksesori anu sampurna pikeun latihan anjeun - ngan ukur bungkus cangkéng anjeun sareng anjeun bakal késang sapertos gélo. Janten éta hartosna awak anjeun damel langkung keras sareng anjeun kaleungitan beurat, leres? Pikirkeun deui.Beuteung Sweatbands-kira-kira $20 sareng sayogi di Target, ...
    Maca deui