Warta

  • What should we pay attention to our shoulders?

    Naon anu kedah urang perhatoskeun kana taktak urang?

    Beuheung skapular mangrupikeun organ gerakan anu penting dina awak manusa. Urang boro-boro tiasa damel sareng istirahat tanpa unggal dinten. Salaku salah sahiji sendi penting awak manusa, taktak obah ampir sadaya waktos. Kaséhatanana sacara langsung nangtoskeun kualitas kahirupan sareng kualitas kahirupan hiji jalma. Ngagunakeun Sho anu saé ...
    Maca deui
  • Tip kaséhatan Autumn

    Usum gugur mangrupikeun usum panén anu saé. Éta ogé usum kajadian anu tinggi pikeun panyawat. Seueur panyakit anu rawan kambuh dina usum gugur. Numutkeun ka psikolog, kusabab pangaruh iklim sareng faktor sanésna, kajadian déprési sareng panyakit méntal sanés dina usum gugur parantos ningkat pisan. T ...
    Maca deui
  • Naha siku anjeun teu raoseun?

    Babaturan anu resep maén ténis, badminton sareng ténis méja bakal nganyenyeri siku nalika maén bal, utamina nalika maén mundur. Ahli nyarios ka urang yén ieu biasana disebat "siku tenis". Sareng siku ténis ieu utamina dina waktos nabrak bal, sendi pigeulang sanés b ...
    Maca deui
  • Alat pelindung kabugaran

    Dina prosés kabugaran, gampang pikeun urang pikeun nyababkeun galur otot sareng galur urat kusabab kaleuleusan teuing. Nalika galur otot sareng galur urat lumangsung, urang bakal ngaraos nyeri. Sanaos latihan saé pikeun kaséhatan urang, éta hartosna latihan anu saé. Upami urang henteu ngalakukeun pancegahan anu leres dina prosés ...
    Maca deui
  • Bor seuneu

    Dina usum ganti usum gugur sareng usum salju unggal taun, cuaca garing, mangrupikeun kajadian anu luhur tina kacilakaan seuneu. Gampang dipicu seuneu. Sareng ngancam kasalametan kahirupan sareng harta benda jalma. Dina Pébruari 20, kami ngatur staf kami pikeun ngalaksanakeun pelatihan ilmu seuneu. F ...
    Maca deui
  • Ngeunaan perlindungan pinggang

    Perlindungan Pinggang maénkeun peran anu langkung penting pikeun nyingkahan cilaka olahraga sareng ningkatkeun kinerja atletik. Pinggang, salaku hal anu penting pikeun seueur olahraga, pantes diperhatoskeun ku urang. Dina latihan kabugaran sareng olah raga, pinggul kateken gravitasi langkung ageung, sareng aub dina traini ...
    Maca deui
  • Peran bantal beuheung sareng kumaha ngagentos nyeri beuheung

    Pagawé kerah bodas modéren ngajaga sirahna dina waktos anu lami, anu bakal nyababkeun otot-otot anu aya di tukang beuheung janten capé pisan, sareng bakal pencét sadaya gravitasi dina tulang tulang tonggong serviks. Saatos waktos anu lami, éta bakal nyababkeun disk tina tulang tonggong serviks nonjol, ngabalukarkeun ...
    Maca deui
  • 7 ciri panyalindungan pinggel awéwé

    Dukungan Lumbar beuki seueur di awéwé anu cicingeun, kusabab awéwé anu haid, kakandungan, ngalahirkeun, nyusu sareng ciri fisiologis anu sanésna, sareng ngagaduhan ciri panyakit gynecological, janten nyeri punggung handap mangrupikeun gejala anu biasa. Janten kumaha cara ngajaga pinggel kami ...
    Maca deui
  • Latihan enjing

    Sababaraha urang mikir yén latihan énjing kedah dilakukeun saageung mungkin, janten aranjeunna resep kaluar olahraga sateuacan subuh énjing. Nyatana, henteu ilmiah. Saatos sapeupeuting, polutan akumulasi langkung seueur dina hawa, ngambekan hawa anu tercemar ieu bakal mangaruhan pangaruh dina awak manusa. ...
    Maca deui
  • Olahraga usum rasional

    Di masarakat modéren, laju hirup sareng padamelan gancang pisan, sareng awak manusa dina kaayaan seueur teuing kanggo waktos anu lami. Sakumaha ceuk paribasa, "Kahirupan aya dina latihan." Olahraga anu saé ngagaduhan peran anu saé dina ngamajukeun kaséhatan manusa, sareng olahraga usum salju ogé tiasa ngalaksanakeun kakuatan jalma ...
    Maca deui
  • Anggo penjaga pigeulang anu cocog

    Pigeulangan mangrupikeun bagian anu paling aktif dina awak urang, janten kasempetan cilaka luhur pisan. Ngagem Bracers tiasa ngajagi tina kasépatan atanapi kagancangan pamulihan. Pigeulang Kawat parantos janten salah sahiji barang penting pikeun jalma olahraga sareng kawat pigeulang henteu kedah ngaganggu fungsi normal tina ...
    Maca deui
  • Ngajagi tuur anjeun nalika anjeun olahraga

    Dina olahraga modéren, panggunaan kneecap luas pisan. Dengkul henteu ngan ukur bagian anu penting pisan dina olahraga, tapi ogé bagian anu kawilang rentan. Éta ogé bagian pamulihan anu nyeri pisan sareng lambat nalika cilaka, malahan sababaraha urang bakal ngalaman nyeri kusam dina dinten hujan sareng mendung. Olahraga Knee B ...
    Maca deui
123456 Teras> >> Halaman 1/10