Naon anu kedah urang perhatoskeun kana taktak urang?

Beuheung skapular mangrupikeun organ gerakan anu penting dina awak manusa. Urang boro-boro tiasa damel sareng istirahat tanpa unggal dinten. Salaku salah sahiji sendi penting awak manusa, taktak obah ampir sadaya waktos. Kaséhatanana sacara langsung nangtoskeun kualitas kahirupan sareng kualitas kahirupan hiji jalma. Ngagunakeun barang anu saéTaktak Taktaktiasa ngajaga sareng ngagancangkeun pamulihan. Mangpaat pikeun taktak kaséhatan.

Pangrojong Taktakpelindung seueur dianggo. Urang sering tiasa ningali manula, atlit nganggo pelindung taktak, sareng sagala rupa jinis pasién taktak, khususna rheumatoid arthritis sareng penderita spondylosis serviks ogé peryogi pelindung taktak pikeun ngajagi sendi.

shoulder

Dukungan taktak tiasa nyayogikeun dukungan, stabilitas, pelestarian panas sareng nyeri nyeri kana jaringan sakitar sendi taktak. Éta cocog pikeun nyeri akut sareng kronis sareng peradangan disababkeun ku lesi degenerative tina sendi taktak sareng periferal tatu jaringan lemes, sareng subluxation taktak disababkeun ku hemiplegia. Éta tiasa nyayogikeun dukungan, stabilitas, pelestarian panas sareng nyeri kana jaringan sakitar sendi taktak. Éta cocog pikeun nyeri akut sareng kronis sareng peradangan disababkeun ku lesi degenerative tina sendi taktak sareng periferal tatu jaringan lemes, sareng subluxation taktak disababkeun ku hemiplegia. Henteu ngan ukur urang peryogi dukungan taktak pikeun tetep haneut dina usum salju, tapi pikeun pasién ieu, dina kanyataanana, dina usum panas késang, kusabab sering aksés ka lingkungan AC, urang ogé kedah nyepengan taktak anu cocog pikeun ngirangan beban gabungan. medical shoulder pad Biasana, bahan anu dianggo pikeun pangrojong taktak di pasar nyaéta katun, wol, kulit sareng bahan campuran. Kapas: napas sareng higroskopis, tapi gampang dikerut saatos dikumbah sareng dipakena. Tingkat panyusutanana lumayan ageung, sakitar 4-10%. Pelestarian panas sacara umum, henteu tahan kapang. Wol: Bahan panangan taktak lawon wol umum nyaéta wol, rambut kelenci sareng rambut onta, sareng sajabana. Éta ngagaduhan ingetan anu luhur, tapi perméabilitas hawa na nyimpang. Éta henteu cocog pikeun disebarkeun saatos kesang, sareng sipat serangga-na goréng. Éta ogé masihan jalma asa sepuh sareng garing saatos nganggo salami waktos. Kulit: Kulit sato langkung napas, langkung haneut, tapi tahan cai; permukaan kulit buatan henteu sieun ku beueus, tapi goréng dina kahaneutan sareng perméabilitas hawa. shoulder1


Waktos Post: Nov-19-2020