Naha siku anjeun teu raoseun?

Babaturan anu resep maén ténis, badminton sareng ténis méja bakal nganyenyeri siku nalika maén bal, utamina nalika maén mundur. Ahli nyarios ka urang yén ieu biasana disebat "siku tenis". Sareng siku tenis ieu utamina dina momen ngetrokan bal, sendi pigeulang henteu ngerem, teu aya pigeulang konci, otot extensor panangan teuing diulur, nyababkeun karusakan napel. Siku dibentuk ku humerus, tulang fluky sareng ulna. Éta ngagabung sareng panangan luhur sareng panangan handap, ngahijikeun gerakan panangan kalayan terampil sareng koordinat sareng ngajantenkeun panangan dibengkokkeun, manteng sareng muterkeun supados ngalakukeun pagelaran anu langkung saé. Nanging padamelan repetitive anu kaleuleuwihi, latihan anu kaleuleuwihi, trauma dadakan, hasilna kacapean urat, peradangan sareng bisul, sapertos "siku tenis" sareng "siku golf". Ieu ogé bakal mangaruhan fungsi leungeun, hasilna sudut gerakan siku terbatas. Salaku tambahan, anu tatu dina otot panangan luhur bakal mangaruhan ngabengkokkeun sareng ngalempengkeun siku.

Ngarahkeun tendon anu sering luka dina siku, pelindung siku masihan tekanan anu pas pikeun nahan fungsi urat anu tatu sareng ngirangan tingkat tatu anu diperparah ku kontraksi anu kaleuleuwihi. Desain pelindung siku bahkan tiasa ngaleungitkeun nyeri sareng nyingkahan kacapean, sareng ngabantosan fungsi panangan janten langkung terkoordinasi.

sports

Siku Kawat Fitur 1. Terapioterapi: Perawatan panas haneut sareng beueus mangrupikeun pangobatan anu paling penting pikeun sendi anu tatu sareng tendon ku seuseueurna pelatih sareng dokter rehabilitasi. Pelindung siku didamel tina lawon elastis tingkat tinggi, anu tiasa lengkep caket kana situs panggunaan, nyegah kaleungitan suhu awak, ngaleungitkeun nyeri tina bagian anu kapangaruhan, sareng nyepetkeun pamulihan. 2. Ningkatkeun sirkulasi getih: Kusabab panas pangobatan anu dijaga ku pelindung siku, promosikeun sirkulasi getih jaringan otot dina tempat pamakean. Épék ieu pisan nguntungkeun pikeun pengobatan rematik sareng nyeri sendi. Salaku tambahan, sirkulasi getih anu saé tiasa ngagaduhan peran anu langkung penting dina gerakan otot sareng ngirangan tatu. 3. Ngarojong sareng nguatan pangaruh: siku pelindung tiasa ningkatkeun sendi sareng ligamén pikeun nolak pangaruh kakuatan éksternal. Perlindungan épéktip tina sendi sareng ligamén.

4. Ringan, bahan elastis bernapas, nyaman dipakena, kalayan dukungan anu saé sareng mitigasi shock, mesin tiasa dicuci, gampang dianggo, cocog pikeun ngaji, bal sareng olahraga luar.

elbow

elbow brace

Sababaraha urang resep sababaraha olahraga ekstrim, kedah nganggo alat pelindung anu propésional, sahingga sacara efektif nyegah cilaka. Tungtungna, urang kedah ngingetan yén alat pelindung ngan ukur ngagaduhan peran pelindung tinangtu dina olahraga, janten salian ti nganggo sababaraha alat pelindung, urang kedah nyobian ngawasaan gerakan téknis biasa, mastikeun pisan kana aturan kompetisi.


Waktos Post: Nov-19-2020