Sikep koréksi taktak lumbar ninggang tonggong handap

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Modél No.AFT-B101

Tahan cai:Tahan cai

Proyék Perlindungan:Bola Tenis Meja, Badminton, Bola Tenis, Maén Bal, Baskét

Kelompok Umur:Sawawa

Bahan:Poliéster, Poliéster, Tali Élastik

Tempat Asalna:Hebei, Cina (Daratan)

Ngaran mérek:Aofeite

Pabrik:Pabrik Kalayan Jasa Ékspor

Ukuran:SML XL XXL, Deui Kancing

Jenis kelamin:Universal, Koréktor Sikep

Warna:Hideung

Jasa:OEM / ODM, Pangrojong Deui

Logo:Tiasa Disaluyukeun

Sampel:Sadia, Nyeri Nyeri Deui

Fungsi:Fungsi Magnetik Sareng Orthopedic

Kauntungan:Elastis tinggi, Ketang Disaluyukeun, Gampang Dipaké

Fitur:Nyaman, Disaluyukeun Sareng Épéktip

Ngaran Produk:Sikep Koréksi Taktak Lumbar Handap Deui Brac

Inpo tambahan

Bungkusan:1 buah / kantong plastik

Produktivitas:100000 Potongan / Potongan per Bulan

Mérek:Aofeite

Transportasi:Sagara, Bumi, Hawa

Tempat Asalna:Hebei, Cina (Daratan)

Kamampuhan Suplai:100000 Potongan / Potongan per Bulan

Sertipikat:CE / FDA / ISO9001 / ISO13485

Palabuhan:Tianjin

Panjelasan Produk

Fungsi tina Koréktor sikep / sabuk nyeri deui 1. ngabantosan nyeri sareng ngabenerkeun sikep goréng. Nalika ngagem dukungan éta bakal narik deui taktak, beuheung sareng sirah diluruskeun bari ngajajar tulang tonggong. 2. nawiskeun therapeutic, penyembuhan, relief nyeri bébas ubar pikeun tonggong nyeri. 3. Dukung tali dina taktak payun kanggo narik aranjeunna sacara lembut deui pikeun sikep anu leres. Ngajantenkeun anjeun nangtung langkung jangkung sareng lempeng. 4. Nyegah gundukan adat rumaja, slouching sareng hunch 5.mantuan jalma sepuh ningkatkeun kurva tulang tonggong 6. Ngabantosan anjeun nangtung langkung jangkung sareng langkung lempeng

Kami ahli dina kasehatan sareng produk orthopedic sapertos Dengkul Kawat Dukung, Dukungan Pinggang Deui Kancing, Koréktor Pola, Dukungan Pigeulang, Siku Kawat Dukungan, Kancing ankle Dukungan, Taktak Taktak Dukungan, Dukungan Kawat Beuheungteras salajengna. Ogé salah sahiji layanan fitur kami nyaéta NGASIHkeun PESANAN. Urang tiasa ngahasilkeun produk nganggo logo desain sareng kotak warna anjeun. Kami ngarepkeun damel sareng anjeun parantos lami!

Detil: Produk: Sikep koréksi taktak lumbar ninggang tonggong handap bahan: tali elstic, spandex, hook sareng loop, poliéster Fungsi: Leres Sikep Balik, nawiskeun taktak tongkat deui warna: hideung ukuran: SML XL XXL Dada: 65-75 (cm) 76-80 (cm) 81-85 (cm) 86-95 (cm) 96-105 (cm) Pabrik: Sisi wétan sareng kidul-kulon di lantai kaopat dina pangrojong NO.202 of Gree alamat: taman industri, No.389 jalan Hengshan, Zona berteknologi luhur, Shijiazhuang Logo: Kami 'atanapi milik anjeun garansi: 12 bulan Istilah perdagangan: pamayaran: Pesenan sampel atanapi urutan sidang - pamayaran ku 100% TT Pesenan masal -payaran ku 30% TT sateuacanna, kasaimbanganana kedah dibayar sateuacan pangiriman. pangiriman: Pesenan sampel- dina 48 jam urutan masal- numutkeun jumlahna (Upami jumlahna henteu langkung ti 2000 lembar, waktos pangiriman urang bakal janten sakitar 7 dinten)

back support beltbest back support beltbetter back brace back support beltlumbar back support beltposture corrector adjustableposture corrector brace

Milarian idéal Lumbar Balik KawatPabrikan & pemasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Kawat Tukang Rendah parantos dijamin kualitas. Kami Cina Asal Pabrik Postur Koréksi Pundak Kawat. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori produk: Koréktor postur


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami