Olahraga dukung tuur olahraga panangan angkat angkat neoprene

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Modél No.AFT-KU003

Kandel:Sedeng

Fitur:Perawatan Kaséhatan, Knee Pad, Elastis, Bernapas, Lemes

Kelompok Umur:Sawawa

Bahan:Nilon, elastis, napas, lemes

Ngaran mérek:Aofeite

Tempat Asalna:Hebei, Cina (Daratan)

Jasa:OEM / ODM, Dukungan tuur

Logo:Sayogi, Knee Brace

Detil Pangiriman:Gernally 4 Poé Saatos Pamayaran Palanggan

Ngaran Produk:Olahraga Lutut Ngarojong Lengan Brace Neoprene Weightl

Sertipikat:CE, FDA, ISO90001, ISO13485

Ukuran:Ukuran Gratis, Lengan Dengkul

Sampel:Avaialable And Welcome, Knee Pad

Inpo tambahan

Bungkusan:Pisahkeun kantong opp

Produktivitas:50000 Potongan / potongan per Bulan

Mérek:Aofeite

Transportasi:Sagara, Bumi, Hawa

Tempat Asalna: Hebei, Cina (Daratan)

Kamampuhan Suplai:50000 Potongan / potongan per Bulan

Sertipikat:CE, FDA, ISO90001, ISO13485

Palabuhan:Tianjing

Panjelasan Produk

Pangrojong tuur profil ipis pisan moal ngaganggu atletik atanapi pakean. Dengkul Kawatrupa-rupa kapadetan rajutan / kandel tempat pangrojong / flex dimana diperlukeun paling. Ekstra lentong tukangeun tuur.Leungeun komprési tuur Ngaronjatkeun napas pangabisa nyerep VS. Bungkus Neoprene standar.Leungeun baju dengkul tiasa ngabebaskeun tina rematik, bursitis sareng tendonitis-idéal pikeun jalma anu ngagaduhan alergi neoprene. Pad dengkul anggo 4 - cara manteng bahan elastis pikeun ningkat komprési sareng pas tanpa ingetan panas.

Kami ahli dina kasehatan sareng produk orthopedic sapertos Rojong Kancing Dengkul, Dukungan Pinggang Balik Pinggel, Koréktor Pola, Dukungan Pigeulang, Siku Kawat Dukungan, Kancing ankle Dukung, Dukungan Panyekel Taktak, Dukungan Kawat Beuheungteras salajengna. Ogé salah sahiji layanan fitur kami nyaéta NGASIHkeun PESANAN. Urang tiasa ngahasilkeun produk nganggo logo desain sareng kotak warna anjeun. Kami ngarepkeun damel sareng anjeun parantos lami!

Bahan: nilon, Spandex, Serat Ukuran: S / M / L Warna: Biru / hideung / oranyeu / beureum / hejo Fungsi: Ngajagi tuur, tetep haneut sareng aman Ciri:

1. Disaluyukeun 2. Pangrojong tuur nyayogikeun patél anjeun 3. Ngabantosan pikeun ngadukung patella 4. Nyaman dipakena 5. Desainna moal mangaruhan gerak anjeun 6. Komprési anu saé tiasa ngajantenkeun tuur anjeun ditutupan lengkep 7. Éta nyayogikeun kahaneutan, kanyamanan, kalenturan anu hadé sareng daya tahan pikeun pakéan sadidinten OEM: Sadia Paking: Kantong opp misah, kartu kertas atanapi seueur sakumaha sarat pelanggan

knee braceknee padknee protectionknee sleeveknee support

Milari Knee Sleeves Neoprene Produsen & pemasok anu saé? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Angkat Lengan Angkat Angkat dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Knee Brace Neoprene. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Dukungan Kancing Dengkul> Kancing Dengkul


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami