Super ipis handap deui lumbar rojongan sabuk

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Model No.:AFT-B006

Tahan cai:Tahan cai

Proyék panyalindungan:Bola Ténis Méja, Badminton, Bola Ténis, Maén Bal, Baskét

Golongan Umur:Dewasa

Bahan:Lain, Kain Ok Kualitas Luhur, sareng Sabuk anu tiasa disaluyukeun, Kain Ok, Sabuk anu tiasa disaluyukeun

Tempat Asal:Hebei, Cina (Daratan)

Ngaran Brand:Aofeite

Pabrikan:Pabrik Jeung Service Ékspor

ukuran:SML XL XXL, Balik Brace

Gender:Universal, Korektor Sikep, Universal, Panyakit Deui

warna:Pink, Bodas, Hideung, Bodas, Hideung, Pink

jasa:OEM / ODM, Rojongan Balik

Logo:Bisa Nyitak Logo Anjeun

Fitur:Nyaman, Adjustable Jeung Éféktif

Ngaran Produk:Super Ipis Handap deui Lumbar Rojongan Beubeur

Inpo tambahan

bungkusan:1 pc/tas opp

Produktivitas:70000 Potongan / Potongan per Bulan

merek:Aofeite

Angkutan:Samudra, Darat, Udara

Tempat Asal:Hebei, Cina (Daratan)

Kamampuhan suplai:70000 Potongan / Potongan per Bulan

Sertipikat:CE/FDA/ISO9001/ISO13485

Palabuhan:Tianjin

Panjelasan Produk

Sikep Korektor Fitur tina Super ipis handap deuiRojongan Lumbardesain sabuk nurutkeun ergonomics 8-ngawangun drawstrings, nyadiakeun tekanan tambahan nu bisa ajakan tur ngabenerkeun sikep taktak sarta tetep taktak dina posisi pangalusna.Rojongan BalikSikep Koreksi Wide padding busa lemes pikeun immobilization ditangtoskeun jeung kanyamanan.Lumbar Balik Bracekatun stocking hampang underarm nyadiakeun kanyamanan ditingkatkeun.Dua buckles nawiskeun positioning ditangtoskeun.

Ngaran: Super ipis handap deui lumbar rojongan sabuk Merk: Aofeite Modél: AFT-B006 Ukuran: Ukuran standar Warna: Hideung bahan utama: kualitas luhur lawon ok, sarta belts adjustable Paket: pp / kantong pe lajeng dina karton nu Pangiriman: DHL, FedEx, TNT.SF.UPS sareng kapal ku laut atanapi hawa. Pamayaran: L / C, T / T, Western Union, MoneyGram, Paypal, pamayaran aman, jaminan dagang. Sertifikasi: CE / FDA / ISO9001 / ISO13485

Fitur

· Pinuh adjustable non restricting desain uni-sex pikeun lalaki & awewe

· Kurung anu dirarancang khusus pikeun nahan taktak anjeun nalika narik

beuteung anjeun

· Ngabantosan anjeun nangtung langkung jangkung sareng lempeng supados anjeun katingali langkung saé sareng langkung ngora

sareng ngabenerkeun sikep anjeun

· Brand anyar jeung kualitas luhur

· Gampang disumputkeun handapeun papakéan anjeun

· Bisa dikumbah ku mesin

Fungsi

· mantuan anjeun nangtung jangkung tur straighter

· mantuan ngabenerkeun sikep anjeun

· discourage unflattering stooped taktakjeung slouching umum

· alleviate nyeri jeung ngurangan peradangan

Kami ahli dina perawatan kaséhatan sareng produk ortopedi sapertosKnee BraceRojongan, Pinggang Balik Brace Rojongan, Postur Corrector, pigeulang Brace Rojongan,Siku pananggeuyngadukung,Ankle BraceRojongan, Taktak Brace Rojongan,Beuheung Brace Rojonganteras salajengna.Ogé salah sahiji layanan fitur kami nyaéta ngaropea pesenan.Urang tiasa ngahasilkeun produk kalayan logo desain anjeun sareng kotak warna.Kami ngarepkeun damel sareng anjeun salami lami!

back supportback support beltback posture correctorback postureback bracelumbar back brace

Pilari idéal HandapBalik Rojongan BeubeurProdusén & supplier?Kami ngagaduhan pilihan anu lega kalayan harga anu saé pikeun ngabantosan anjeun kreatif.Kabéh Lower Balik Lumbar Rojongan Beubeur anu kualitas dijamin.Kami Cina Asal Pabrik Balik Lumbar Rojongan Beubeur.Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

Kategori Produk: Koréksi Sikep


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami