Super ipis handap deui sabuk dukungan lumbar

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Modél No.AFT-B006

Tahan cai:Tahan cai

Proyék Perlindungan:Bola Tenis Meja, Badminton, Bola Tenis, Maén Bal, Baskét

Kelompok Umur:Sawawa

Bahan:Anu sanésna, lawon Ok Anu Berkualitas Tinggi, Sareng Sabuk anu tiasa Disaluyukeun, Ok Kain, Sabuk anu tiasa Disaluyukeun

Tempat Asalna:Hebei, Cina (Daratan)

Ngaran mérek:Aofeite

Pabrik:Pabrik Kalayan Jasa Ékspor

Ukuran:SML XL XXL, Deui Kancing

Jenis kelamin:Universal, Koréktor Sikep, Universal, Nyeri Nyeri Balik

Warna:Pink, Bodas, Hideung, Bodas, Hideung, Pink

Jasa:OEM / ODM, Pangrojong Deui

Logo:Tiasa Nyitak Logo Anjeun

Fitur:Nyaman, Disaluyukeun Sareng Épéktip

Ngaran Produk:Sabuk Pangrojong Lumbar Super Balik Ipis

Inpo tambahan

Bungkusan:1 pc / kantong opp

Produktivitas:70000 Potongan / potongan per Bulan

Mérek:Aofeite

Transportasi:Sagara, Bumi, Hawa

Tempat Asalna:Hebei, Cina (Daratan)

Kamampuhan Suplai:70000 Potongan / potongan per Bulan

Sertipikat:CE / FDA / ISO9001 / ISO13485

Palabuhan:Tianjin

Panjelasan Produk

Fitur Koréktor Posisi tina punggung handap ipis Super Pangrojong Lumbar Desain sabuk numutkeun drawstring 8 bentuk ergonomics, nyayogikeun tekanan tambahan anu tiasa ngadorong sareng ngabenerkeun sikep taktak sareng ngajaga taktak dina posisi anu pangsaéna. Dukung Deui Koréksi Postur Lebar bantalan busa lemes pikeun immobilisasi sareng kanyamanan anu pas. Lumbar Balik Kawatkatun stockings Pads underarm nyadiakeun ditingkatkeun kanyamanan. Dua buckles nawiskeun posisi anu pas.

Nami: Super ipis handap deui sabuk dukungan lumbar Merk: Aofeite Model: AFT-B006 Ukuran: Ukuran standar Warna: Hideung Bahan utama: lawon ok kualitas luhur, sareng sabuk anu tiasa diatur Pakét: kantong pp / pe teras dina karton Pengiriman: DHL, FedEx, TNT. SF. UPS sareng kapal ngalangkungan laut atanapi hawa. Pamayaran: L / C, T / T, Western Union, MoneyGram, Paypal, pembayaran aman, jaminan perdagangan. Sertifikasi: CE / FDA / ISO9001 / ISO13485

Fitur

· Pinuh Disaluyukeun henteu ngawatesan desain uni-séks pikeun lalaki & awéwé

· Kawat kutang anu dirancang khusus pikeun nahan taktak anjeun nalika narik

beuteung anjeun

· Ngabantosan anjeun nangtung langkung jangkung sareng lempeng supados katingalina langkung saé sareng karaos langkung ngora

sareng lereskeun sikep anjeun

· Merk anyar sareng kualitas luhur

· Gampang nyumput handapeun baju anjeun

· Mesin tiasa diseuseuh

Fungsi

· Ngabantosan anjeun nangtung langkung jangkung sareng lempeng

· Bantosan ngabenerkeun sikep anjeun

· Pundung taktak ditekuk unflattering sareng slouching umum

· Ngaleungitkeun nyeri sareng ngirangan peradangan

Kami ahli dina kasehatan sareng produk orthopedic sapertos Dengkul Kawat Dukung, Dukungan Pinggang Deui Kancing, Koréktor Pola, Dukungan Pigeulang, Siku Kawat Dukungan, Kancing ankle Dukung, Dukungan Panyekel Taktak, Dukungan Kawat Beuheungteras salajengna. Ogé salah sahiji layanan fitur kami nyaéta urutan khusus. Urang tiasa ngahasilkeun produk nganggo logo desain sareng kotak warna anjeun. Kami ngarepkeun damel sareng anjeun parantos lami!

back supportback support beltback posture correctorback postureback bracelumbar back brace

Milari idéal Turun Sabuk Pangrojong DeuiPabrikan & pemasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sagala Handuk Lumbar Dukungan Sabuk dijamin kualitas dijamin. Kami Cina Asal Pabrik Balik Lumbar Dukungan Sabuk. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori produk: Koréktor postur


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami