Terapi postur korektor deui ngadukung sabuk pengikat

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Modél No.AFT-B042

Tahan cai:Tahan cai

Proyék Perlindungan:Bola Tenis Meja, Badminton, Bola Tenis, Maén Bal, Baskét

Kelompok Umur:Sawawa

Bahan:Anu sanésna, Neopréna, Batu Magnetik, Tali Élastik, Kulit

Tempat Asalna:Hebei, Cina (Daratan)

Ukuran:SML XL XXL, SML XL XXL, Back Brace

Fitur:Ngambekan, Elastis, Ngaronjatkeun Sikep Anjeun

Pabrik:Pabrik Kalayan Jasa Ékspor

Jenis kelamin:Universal, Koréktor Sikep, Universal, Nyeri Nyeri Balik

Warna:Hideung, Pink, Bodas, Bodas, Hideung, Pink

Jasa:OEM / ODM, Pangrojong Deui

Logo:Tiasa Nyitak Logo Anjeun

Ngaran Produk:Terapi Postur Korektor Balik Ngarojong Sabuk Sabuk

Inpo tambahan

Bungkusan:sakumaha pamundut anjeun

Produktivitas:70000 Potongan / potongan per Bulan

Mérek:Aofeite

Transportasi:Sagara, Bumi, Hawa

Tempat Asalna:Hebei, Cina (Daratan)

Kamampuhan Suplai:70000 Potongan / potongan per Bulan

Sertipikat:CE, FDA, BV, ISO13485, ISO90001

Palabuhan:Tianjin

Panjelasan Produk

Milari Produsén & Pembekal Postur Korektor idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Posture Corrector Back Brace dijamin ku kualitas. Kami Pabrik Asal Tukang Terapi Terapi Cina. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori produk: Koréktor postur


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami