Pinggang Pelangsing Beubeur, Hot Sale Adjustable Pinggang Palatih Pelangsing Elastis Silver Ion Sweating Lumbar Support Belt

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Pinggang Slimming Sabuk
Bahan: SBR, neoprene
Warna: Hideung atanapi ngaropéa
Ukuran: hiji ukuran pas atanapi ngaropéa
Fungsi: Ngaleungitkeun nyeri tonggong, langsing
Logo: logo ngaropéa
Sertifikat: CE/BV/ISO


Rincian produk

FAQ

Tag produk








  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami