Beurat pigeulang pigeulang pigeulang pikeun fitbit flex

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Modél No.AFT-H0044

Tahan cai:Tahan cai

Kandel:Sedeng

Kelompok Umur:Sawawa

Bahan:Nilon

Jenis:Pigeulangan Olahraga, Pigeulangan Tali Pigeulang, Pigeulang Kawat

Tempat Asalna:Hebei, Cina (Daratan)

Ngaran mérek:Aofeite, Dukungan Pigeulangan

Pabrik:Pabrik Kalayan Jasa Ékspor

Jenis kelamin:Universal, Pigeulang Band

Logo:Tiasa Disaluyukeun

Sampel:Sayogi, Wraps Wraps

Jasa:OEM / ODM, Tali Pigeulangan

Warna:Hideung, Biru Sareng Beige

Ngaran Produk:Beurat Elastis Pigeulang Band Pikeun Fitbit Flex

Inpo tambahan

Bungkusan:1 pcs / kantong opp, 100 pcs / karton, Ukuran karton: 40 * 50 * 60cm

Produktivitas:300000 Potongan / Potongan per Bulan

Mérek:Aofeite

Transportasi:Sagara, Bumi, Hawa

Tempat Asalna:Shijiazhuang, Hebei

Kamampuhan Suplai:300000 Potongan / Potongan per Bulan

Sertipikat:CE / FDA / ISO9001 / ISO13485

Palabuhan:Tianjin

Panjelasan Produk

Beurat elastis Pigeulangan Band pikeun fitbit flex: • ngadopsi diimpor lawon serat elastis tinggi, lawon lemes sareng nyaman, elastis tinggi, breathable, nyaman • Tourmaline tiasa ngarangsang akupoint konci pigeulang, ngamajukeun sirkulasi getih pigeulang, ngamajukeun jaringan subrounding sareng organ pigeulang, éta ngagaduhan fisioterapi sareng terapi bantu nuju nyeri tina pigeulang sareng subrounding.

Kami ahli dina kasehatan sareng produk orthopedic sapertos Dengkul Kawat Dukungan, Pinggang Deui Kancing Dukung, Koréktor sikep, Pigeulang Kawat Dukungan, Siku Kawat Dukungan, Kancing ankle Dukungan, Taktak Taktak Dukungan, Dukungan Kawat Beuheungteras salajengna. Ogé salah sahiji layanan fitur kami nyaéta NGASIHkeun PESANAN. Urang tiasa ngahasilkeun produk nganggo logo desain sareng kotak warna anjeun. Kami ngarepkeun damel sareng anjeun parantos lami!

1. bahan luar: lawon nilon elastis tinggi 2. bahan tina jero: lawon turmalin 3. modél: hiji ukuran (Aofeite Wrist Support (AFT-H004)) 4. ukuran: universal 5. beurat: 0.12kg / sapasang 6. bungkusan: 1 pc / PE pe, 70 lembar / karton 7. ukuran karton: 36 * 72 * 38cm 8. Norma / karton beban: 200 lembar (bungkus buligir), atanapi 90 lembar 9. warna: hideung, biru sareng krem 10. sertifikasi: CE / FDA / ISO9001 / ISO13485 11. fungsi: ngabantosan ngirangan nyeri pigeulang ngadukung pigeulang anjeun 12. OEM: aya

wrist bandwrist bracewrist strapwrist supportwrist weightswrist wraps crossfitwrist wrapssports wrist bandsweightlifting wrist wraps

Milarian Band Elastis Wrist Band pikeun Fitbit Flex Produsén & pemasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Band Pigeulangan Beurat dijamin kualitas. Kami Cina Asal Pabrik Elastis Wrist Band. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Pigeulang Kawat


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami