Ngerjakeun taman dengkul calana panjang sareng jogét

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Modél No.AFT-LH003

Kandel:Sedeng

Fitur:Perawatan Kaséhatan, Napas Nyaman Gratis

Kelompok Umur:Sawawa

Bahan:Poliéster, lawon Lycra (nilon / poliéster)

Jenis:Olahraga Baskét Lutut Dukungan Band

Warna:Hideung Bodas Beureum Ungu Biru Konéng

Ukuran:ML XL

Pakét:Opp Kantong

Ngaran Produk:Olahraga Baskét Lutut Dukungan Band

MOQ:1PCS

Fungsi:Ngajagaan tuur

Sertipikat:CE, FDA, ISO9001, ISO13485

Inpo tambahan

Bungkusan:1 sapotong / pp kantong

Produktivitas:50000 Potongan / potongan per Bulan

Mérek:Aofeite

Transportasi:Sagara, Bumi, Hawa

Tempat Asalna:Hebei, Cina (Daratan)

Kamampuhan Suplai:50000 buah / bulan

Sertipikat:CE / FDA / ISO9001 / ISO13485

Palabuhan:Tianjin

Panjelasan Produk

Trouser Gawé Pad dengkul Taman sareng Joget

Ngadamel dengkul calana panjang. Nyayogikeun dukungan pikeun patél anjeun, Nyaman dipakena, Desain elastis sisi opat moal mangaruhan gerak anjeun. Komprési anu saé tiasa ngajantenkeun tuur anjeun ditutupan kalenturan lengkep sareng daya tahan pikeun pakéan sadidinten. Kebon bantalan tuur. Tambaga ngagaduhan sipat anti jamur sareng antibakteri anu kuat. Tambaga ogé mangrupikeun unsur tilas ésénsial anu penting pikeun fungsi normal tina seueur jaringan sareng peryogi pisan pikeun ngahasilkeun kapilér anyar sareng kulit. Kulit manusa henteu peka kana tambaga sareng résiko réaksi ngarugikeun kusabab paparan dermal kana tambaga lemah pisan. Tari tuur. Ayeuna saatos 40 kali ngumbah lawon, tapi ogé ngajaga eusi ion tambaga tina 4000ppm, ieu diverifikasi ku ITS. Sareng ku laporan uji eusi sareng hasil anti baktéri langkung ti 99,99%. Nyayogikeun dukungan pikeun kaku otot, nyeri sareng nyeri. Nyepetkeun pamulihan otot sareng sendi. Lawon nyerep Uap gancang ulah chafling na ruam. Anti baktéri sareng anti bau.

Kami ahli dina kasehatan sareng produk orthopedic sapertos Dengkul Kawat Dukungan, Pinggang Deui Kancing Dukung, Koréktor sikep, Pigeulang Kawat Dukungan, Siku Kawat Dukungan, Kancing ankle Dukungan, Taktak Taktak Dukungan, Dukungan Kawat Beuheungteras salajengna. Ogé salah sahiji layanan fitur kami nyaéta NGASIHkeun PESANAN. Urang tiasa ngahasilkeun produk nganggo logo desain sareng kotak warna anjeun. Kami ngarepkeun damel sareng anjeun parantos lami!

Top selling Honeycomb Foam Pad Sport Basketball (2)Top selling Honeycomb Foam Pad Spor Basketball (1)Top selling Honeycomb Foam Pad Sport Basketballknee compression sleeveknee guardknee padknee braceTop selling Honeycomb Foam Pad Sport Basketball (4)Top selling Honeycomb Foam Pad Sport Basketball (5)crossfit knee sleeves5AFT LH001

Milari Produsén Trojan Knee Pad & idéal supplier? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Taman Bantalan Knee dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Tiongkok Tarian Pad Knee. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Dukungan Kancing Dengkul> Kancing Dengkul


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami