Brace leungeun baju, Harga Pabrik Neoprene Olahraga Fleksibel Adjustable pigeulang pananggeuy logo Custom pigeulang leungeun brace

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Pigeulang leungeun Brace
Warna: hideung
Bahan: Latex, Neoprene
Logo: Nampa Logo ngaropéa
Ukuran: 30*22 cm
Fungsi: Nangtayungan pigeulang
Sertipikat: CE, ISO9001, BV
Aplikasi: Idéal pikeun nyageurkeun Sindrom Torowongan Carpal, Fraktur Pigeulang, Sprains, Ligamén, Galur Tendon, Penyembuhan Post Cast, Pencegahan sareng Penyembuhan Tatu Olahraga, Rematik Rheumatoid.


Rincian produk

FAQ

Tag produk








  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami